Vicdansızlar, Görme Engellinin Parasını ve Telefonunu Çaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Vicdansızlar, Görme Engellinin Parasını ve Telefonunu Çaldı

Kocaeli'de bankta oturan görme engelli yaşlı adamın yanına yaklaşan 2 kişi, ona para verme bahanesiyle içinde parası ve telefonu olan çantasını alıp kaçtı.

11.05.2018 01:22  Güncelleme: 09:31

Kocaeli'nin İzmit İlçesinde dinlenmek için bankta oturan görme engellinin yanına yaklaşan 2 kişi, para verme bahanesiyle içerisinde 55 TL para ve cep telefonu olan çantasını çalarak kayıplara karıştı.

YORULAN GÖRME ENGELLİ YAŞLI ADAM BANKTA OTURDU

Olay 23.30 sıralarında İzmit Karabaş Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan ve kentin en işlek yerlerinden olan Yürüyüş Yolunda meydana geldi. Elindeki bavul ile evine gitmeye çalışan Recep Açıkgöz(51) adlı görme engelli vatandaş, yorulunca dinlenmek için Yürüyüş Yolu üzerindeki banklara oturdu.

Vicdansızlar, Görme Engellinin Parasını ve Telefonunu Çaldı

2 KİŞİ, PARA VERME BAHANESİYLE ÇANTASINI ÇALDI

Bir süre dinlenen Açıkgöz'ün yanına 2 şahıs gelerek oturdu. Görme engelli Açıkgöz ile sohbet eden 2 şahıs, Açıkgöz'e para vermek istediklerini söyledikten sonra Açıkgöz'ün görmediğini fırsat bilerek yanındaki el çantasını alıp bir anda olay yerinden ayrıldılar. Şahısların gitmesinin arından yanındaki el çantasına uzanan Açıkgöz ise çantayı bulamayınca çalındığını fark etti.

Vicdansızlar, Görme Engellinin Parasını ve Telefonunu Çaldı

KARAKOLA GİDİP ŞİKAYETÇİ OLDU

Bir süre daha çantasını aradıktan sonra çalındığından emin olan Açıkgöz, çevredeki vatandaşlardan yardım isteyerek olayı polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Açıkgöz'ü ifadesini almak üzere Saraybahçe Polis Merkezine götürdü.

Vicdansızlar, Görme Engellinin Parasını ve Telefonunu Çaldı

Burada ifadesi alınan Açıkgöz, çantasında 55 TL para, cep telefonu ve telefon kartlarının olduğunu söyleyerek şahıslardan şikayetçi oldu. İfadesinin ardından polis ekiplerince ekip otosuna bindirilen Açıkgöz evine bırakılırken, kimliği belirsiz 2 şahsın yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

Vicdansızlar, Görme Engellinin Parasını ve Telefonunu Çaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Vicdansızlar, Görme Engellinin Parasını ve Telefonunu Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ak partilileri saadete çağıran adam: Chp ile yan yana seçime girmek nasıl bir duygu sen ondan haber bize?Rahmetli Erbakanı Başbakan iken,irtica tehlikesi adı altında istifasını hangi zihniyet verdirdi? Baş örtüsünü hangi zihniyet zulüm haline girdi? Merve kaçakçiyi baş örtüsüden dolayı hangi zihniyet meclisten arttırdı? Siz önce durduğunuz yere bir bakın. Çok mu modern oldunuz da kol kola girdiniz?ben sizin yerinizde olsaydım eğer, hiç bir şey yapmaz susardım! 3 6 Yanıtla
  • Hasan basri: Hırsızlığın CEZASININ ağırlaşmas gerek.Basit olmamalı. 5 0 Yanıtla
  • Ayla: Bu vicdansızlarin Allah gönül gözlerini kör etmiş. Gözün görmemesinden daha kötü durumları Allah ıslah etsin inşallah 4 0 Yanıtla
  • zorba: şaırın dedıgı gıbı herkes namusluysa bu kadar namussuzu kım dogurdu....kapak olmus..trıbunlere oynamaya devam 1 1 Yanıtla

Advertisement