Viranşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'den Kısa Kısa

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde "Otizme Mavi Işık Yak" etkinliği düzenlendi.

22.04.2019 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde "Otizme Mavi Işık Yak" etkinliği düzenlendi.

Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Viranşehir Kültür Merkezi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, otizmli çocuklar çeşitli gösteriler sundu.

Gösteriler sırasında çocukların aileleri, gözyaşlarına hakim olamadı.

Viranşehir Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aydın Tokuyucu, yaptığı konuşmada, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Geleneksel olarak düzenledikleri etkinliğe ilginin giderek arttığını belirten Takuyucu, "Merkezimizin birbirinden değerli ve başarılı öğretmenlerinin organizasyonuyla kendi evlatlarımızdan ayıramadığımız öğrencilerimiz birlikte düzenlediğimiz organizasyona her geçen yıl ilgi biraz daha artıyor. Sizler de gördünüz, salonda boş yer bulamadık ve bu bizi gururlandırdı, çalışma azmimizi arttırdı." diye konuştu.

İhtiyaç sahiplerine yardım

Viranşehir ilçesinde Yedi Başak İnsani Yardım Derneği tarafından 30 aileye gıda kolisi verildi.

Derneğin Viranşehir İlçe Temsilcisi Ali Rıza Topkan, yaptığı açıklamada, amaçlarının mazlum ve mağdur insanların sesi olmak olduğunu söyledi.

Hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade eden Topkan, "Hayırseverlerin desteğiyle mazlumların umutlarını yeşertip, evlerine sıcak bir kap yemek girmesi için iyiliğe adım atmaya devam edeceğiz. Rabbim yapılan ve yapılacak tüm hayırları kabul etsin." dedi.

Yardım çalışmalarını ramazan ayında da sürdüreceklerini kaydeden Topkan, yaklaşık 500 aileye gıda kolisi dağıtmayı planladıklarını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Viranşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement