Vurduktan Sonra 7 Kez Bıçaklamıştı. Karslıoğlu'nun Katiline Temyizde 10 Yıl - Son Dakika
Güncel

Vurduktan Sonra 7 Kez Bıçaklamıştı. Karslıoğlu'nun Katiline Temyizde 10 Yıl

Vurduktan Sonra 7 Kez Bıçaklamıştı. Karslıoğlu\'nun Katiline Temyizde 10 Yıl

ALMANYA'nın başkentinde 4 yıl önce öldürülen Saim Karslıoğlu cinayetinde ilk davada beraat eden katil zanlısı Engin V., temyize gönderilen davada bu kez 10 yıl hapis cezası aldı.

06.12.2018 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALMANYA'nın başkentinde 4 yıl önce öldürülen Saim Karslıoğlu cinayetinde ilk davada beraat eden katil zanlısı Engin V., temyize gönderilen davada bu kez 10 yıl hapis cezası aldı. Engin A. olaydan sonra katil zanlısı olarak yakalanmış ve yaklaşık sekiz ay tutuklu kaldıktan sonra delil yetersizliğinden serbest bırakılmıştı. 26 Ağustos 2014 tarihinde başlayan ve 11 Eylül 2014'de sona eren davada savcı, Engin V. için 9 yıl hapis cezası istemişti. Talebi yerinde bulmayan hakim sanığın beraatına karar vermişti. Saim Karslıoğlu'nun kız kardeşinin avukatı Muharrem Aras ve savcı, karara itiraz ederek davayı bir üst mahkemeye taşımıştı. Üst mahkeme ise 2015 yılında davayı bozmuştu.

SAVCININ TALEBİ ŞAŞIRTTI

Yaklaşık üç yıl sonra yeniden ele alınan davada bu kez hakim, Saim Karslıoğlu'nun üzerinde sanık Engin V.'nin DNA'sının bulunmasını ve barut izlerini dikkate alarak sanığı suçlu buldu. Hakim, savcının bu kez beraat istediği Engin V.'ye 9 yıl hapis cezası verdi. Temyiz hakkı bulunan Engin V. karar kesinleşene kadar haftada bir kez karakola gidip imza verecek. Avukat Muharrem Aras karardan sonra yaptığı açıklamada savcının tutumunu eleştirdi. Aras "Savcı ilk davada 9 yıl istedi. Beraat kararını beğenmedi. Sanığın ceza yemesi için davayı temyiz ettirdi. Şimdi ise beraat istedi" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Vurduktan Sonra 7 Kez Bıçaklamıştı. Karslıoğlu'nun Katiline Temyizde 10 Yıl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement