Wolfenstein Old Blood İlk Bakış – İnceleme - Son Dakika
Teknoloji

Wolfenstein Old Blood İlk Bakış – İnceleme

Wolfenstein Old Blood İlk Bakış – İnceleme

Wolfenstein Old Blood yayınlandı ve bizde hemen oyuna bakma imkanı bulduk. Wolfenstein Old Blood New Order'ın hikayesinden önce olanları bizlere anlatıyor.

10.05.2015 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Wolfenstein Old Blood yayınlandı ve bizde hemen oyuna bakma imkanı bulduk.

Wolfenstein Old Blood New Order'ın hikayesinden önce olanları bizlere anlatıyor.

Wolfenstein Old Blood New Order'ın mekaniklerini tamamen almış ve üstüne biraz daha iyi grafiklerle sunulmuş. Başarılı senaryosuyla ek paket niteliğinde bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyuna yeni düşmanlar ve silahlar da eklenmiş . Tabi birde Nazi Zombileri unutmamak lazım…

Nazi Zombiler hakkında çok fazla spoiler vermek istemiyorum. Oyunu oynayacak olanlar için söyleyebileceğim harika bir zombi savaşı sizleri bekliyor …

Wolfenstein Old Blood İlk Bakış Videosu

Herşeyin çaresi Boru !

Oyunda zindana düşünce elinize geçen boru ile hemen hemen herşeyi yapabiliyorsunuz. Duvarlara tırmanabilir  , kapıları açabilir, robotları ve düşmanlarınız bu borularla öldürebilirsiniz. Boru oyundaki en efektif araç olmuş diyebiliriz.

Onun dışında robotlardan düşen minigun tarzı silahı pek tavsiye etmem . Bu ağır silah yüzünden yürüme hızınızda oldukça etkileniyor. Tabi benim gibi Hitman tarzı oyunları seven biriyseniz susturuculu silahınızla rahat rahat gezebilirsiniz.

Bir Yattık 90'larda Uyandık

Wolfenstein Old Blood'ta en çok hoşumuza giden detay, ilk bölümde hapishanedeki yatağa tıklayıp yattığınızda rüya görmeye başlıyorsunuz. Bu rüya ile birlikte kendinizi 1992'de yayımlanan Wolfenstein 3D oyunun içerisinde buluyoruz. Tüm detaylar 1992'dekinin aynısı sadece elimiz ve silahımız tabi birde HUD Old Blood ile aynı kalmış. Bu keyifli rüyayı mutlaka denemelisiniz.

Gelelim Sadede

Wolfenstein Old Blood, New Order sonrası oynancak keyifli bir oyun olmuş. Old Blood 31 TL'lik fiyatı ile gayet makul. Güzel grafikler, keyifli oynanış ile denenmeyi hakeden bir oyun olmuş. New Order öncesinde oynamanızda fayda var ama oynamadıysanız bile keyif alacağınızı düşünüyorum.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Wolfenstein Old Blood İlk Bakış – İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement