Yahyakaptan Mahalle Konağı Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Yahyakaptan Mahalle Konağı Hizmete Açıldı

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Yahyakaptan Mahalle Konağı törenle hizmet açıldı.

01.06.2011 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Yahyakaptan Mahalle Konağı törenle hizmet açıldı.

Açılış töreninde konuşan Kocaeli milletvekili Sibel Gönül, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı hizmetlerinden dolayı kutladı. Son yıllarda ülke genelinde alınan mesafenin dikkat çekici olduğunu belirten Gönül, şöyle dedi:

"Geçmişte 12 saati planlayamayan bir ülke iken, şimdi gelecek 12 yılı planlayan bir ülke konumuna geldik. Bu ülkede yakın tarihte krizler yaşandı. Krizleri yönetemeyenler dışardan yönetici getirip, kriz yönetmeye çalıştı. Oysa ki, şimdi dünya krizde, ama Türkiye hızla büyüyor. Enflasyon tek haneli rakamlara iniyor. Bu istikrarın sürmesi lazım. "

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Yahyakaptan Mahallesi'nde cadde ve sokaklarda bazı bozulmaların olduğunu ve bunları onaracaklarını ifade etti.

Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk döneminde yapılan hobi bahçelerinin amacı dışında kullanıldığını söyleyen Doğan, şöyle konuştu:

"O nedenle, bu alanı daha efektif hale getirerek yine sizlere yönelik hizmetler sunacağız. Bu konuda kafamızda iki alternatif var. Bir mesire alanı ya da kapalı yüzme havuzu olabilir. Ama kararı sizlerle birlikte vermek istiyoruz. O nedenle yakında bu konuda anket yapacağız. "

Konuşmaların ardından içerisinde mahalle muhtarlığı, kütüphane ve emekli evinin de yer aldığı Mahalle Konağı'nın açılışı yapıldı.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yahyakaptan Mahalle Konağı Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement