Yalova Belediyesi Rekor Kırdı - Son Dakika
Yerel

Yalova Belediyesi Rekor Kırdı

Yalova Belediyesi Rekor Kırdı

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özsümer, yıllık 40 bin metrekare olan yol yapım çalışmalarını 50 bin metrekareye çıkardıklarını söyledi.

13.09.2013 16:23  Güncelleme: 16:30

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özsümer, yıllık 40 bin metrekare olan yol yapım çalışmalarını 50 bin metrekareye çıkardıklarını söyledi. Özsümer 2013 yılı sonuna kadar bütün mahallelerin yol ve trotuar çalışmalarının tamamlanacağını bildirdi.

Yalova Belediyesi yol çalışmalarında çıtayı yukarılara taşıdı. Bugüne kadar 40 metrekare civarında olan yol çalışmalarında 50 bin metrekare yol yapıldı. Yine parke yol imalatı konusunda da tarihi rekor kırılarak bin 800 metre karelik imalat gerçekleştirildi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özsümer, "Yalova Belediyesi olarak şu an bütün mahallelerimiz de yol ve trotuvar çalışmalarımız devam etmekte, hedefimiz yıl başına kadar açılışı yapılacak projeler haricinde bütün mahallelerimizde yolu ve kaldırımı yapılmamış sokağımızın kalmamasıdır. Geçtiğimiz hafta cuma günü tek bir günde 1800 metrekare parke yol imalatıyla rekor kırdık. Yılda 40 bin metrekare yol yapan belediyemiz şu an ayda 50 bin metrekare yol yapar duruma geldi. Emeği arkadaşlarımıza ve güneşin altında çalışan işçi kardeşlerimize teşekkür ederiz" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalova Belediyesi Rekor Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement