Yalova'da Tatilin Son Gününde de Trafikte Yoğunluk Olmadı - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Tatilin Son Gününde de Trafikte Yoğunluk Olmadı

Yalova\'da Tatilin Son Gününde de Trafikte Yoğunluk Olmadı

Yalova'da tatilin son gününde de trafikte yoğunluk olmadıYalova'da Kurban Bayramı tatilinin son gününde, hem İDO'nun Eskihisar-Topçular Hattı'nda gemi sayısına takviye yapması, hem de Osmangazi Köprüsü'nün trafiğe açık olması geçmiş bayramlarda yaşanan yoğunluğu önledi.

18.09.2016 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da tatilin son gününde de trafikte yoğunluk olmadı

Yalova'da Kurban Bayramı tatilinin son gününde, hem İDO'nun Eskihisar-Topçular Hattı'nda gemi sayısına takviye yapması, hem de Osmangazi Köprüsü'nün trafiğe açık olması geçmiş bayramlarda yaşanan yoğunluğu önledi.

Kurban Bayramı'nda 9 günlük tatili fırsat bilip İstanbul dışına çıkan tatilcilerin dönüşü, tatilin son günü ve son gecesi de devam etti. Hem karayolunda hem de İDO iskelesinde geçmiş yıllarda yaşanan yoğunluk ise bu kez yaşanmadı. İDO'nun Topçular-Eskihisar arasındaki arabalı vapur sayısını 16'dan 18'e çıkarması, Osmangazi Köprüsü'nün hizmete girmesi ve bazı tatilcilerin ise karayolunu tercih etmesi nedeniyle, Topçular İskelesi'nde bu yıl yoğunluk gözlenmedi. Topçular iskelesine gelen araçlar bekleme yapmadan Eskihisar'a taşındı.

Karayolunda da trafiğin akıcı olduğu gözlemlendi. Karayolu için de Yalova Emniyeti ve Yalova Jandarması'nın trafik ekipleri çalışma yürüttü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Tatilin Son Gününde de Trafikte Yoğunluk Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement