Yalovalı Tenisçiler 3'te 3 Yaptı - Son Dakika
Spor

Yalovalı Tenisçiler 3'te 3 Yaptı

Yalovalı Tenisçiler 3\'te 3 Yaptı

Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2014 faaliyet programında yer alan Ulusal 8-9-10 Yaş Tenis Turnuvası, Yalova Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü kortlarında yapıldı.

12.05.2014 17:15

Türkiye Tenis Federasyonu'nun 2014 faaliyet programında yer alan Ulusal 8-9-10 Yaş Tenis Turnuvası, Yalova Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü kortlarında yapıldı. Çekişmeli geçen turnuvada, Yalovalı tenisçiler, katıldıkları 3 kategoride de 3 kupa kazanmayı başardı.

Yalova'nın ev sahipliğini yaptığı turnuvada, Bakırköy Spor Kulübü, Sakarya Su Sporları T.K.K, Zonguldak Tenis Spor Kulübü, Yalova Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü, Tarsus Tenis Spor Kulübü'nün raketleri katıldı. Müsabakalar sonrasında 8 ve 10 yaş grubunda birinciliği ve 9 yaş grubunda ikincilik kupasını Yalova Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü kazandı.

8 yaş grubunda birinci olan Egemen Atak'a, 10 yaş grubunda birinci olan Sevinç Saybo'ya ve 9 yaş grubunda ikinci olma başarısı gösteren Emirhan Demir'e kupa ve madalyalarını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan taktik verdi. Sporcuları ve antrenörleri Mustafa Terzi'yi başarılarından dolayı tebrik etti. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Tenisçiler 3'te 3 Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement