Yanan Evden Koltuk Değneği ile Çıkamadı, Öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Yanan Evden Koltuk Değneği ile Çıkamadı, Öldü

Yanan Evden Koltuk Değneği ile Çıkamadı, Öldü

Adana'da yürümekte zorlandığı için koltuk değnekleri kullanan 50 yaşındaki Abdurrahman Kaplan, evinde çıkan yangında öldü.

22.11.2016 10:17  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi'nde, yürümekte zorlandığı için koltuk değnekleri kullanan 50 yaşındaki Abdurrahman Kaplan, evinde çıkan yangında öldü.

KOLTUK DEĞNEKLERİ İLE ÇIKAMAYIP YANARAK CAN VERMİŞ

Dağlıoğlu Mahallesi 14039. Sokak'ta saat 06.30 sırlarında işe gitmek için dışarı çıkanlar, Kaplan ailesinin evinden alevlerin yükseldiğini fark etti. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekibi, yangını kısa sürede söndürdü. İtfaiye erleri ve polislerin evde yaptığı incelemede, Abdurrahman Kaplan'ın cesedi bulundu. Kaplan'ın koltuk değneği ile evden çıkamadığı belirtildi.

YATMADAN ÖNCEKİ SİGARA

Yangının çıkış sebebini öğrenmek için çalışma başlatan itfaiye ekipleri, yangının Kaplan'ın uyumadan önce içtiği sigaradan çıktığını tahmin ediyor.

EŞİ VE ÇOCUKLARI YATILI GEZMEYE GİTMİŞ

Eşi ve çocukları akşam yatılı gezmeye giden Abdurrahman Kaplan'ın gece evde yalnız olduğu belirlendi. Evde yapılan incelemenin ardından Kaplan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Kaplan'ın yürümekte zorlandığı ve koltuk değneği kullandığı belirtildi. İtfaiye uzman ekibi ve polis, yangının kesin çıkış sebebini belirlemek için çalışmaya başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yanan Evden Koltuk Değneği ile Çıkamadı, Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement