Yangına Giden İtfaiye Aracı Otomobile Çarptı 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yangına Giden İtfaiye Aracı Otomobile Çarptı 2 Ölü, 2 Yaralı

Yangına Giden İtfaiye Aracı Otomobile Çarptı 2 Ölü, 2 Yaralı

Adana'nın Kozan İlçesi'nde yangına müdahaleye giden itfaiye aracı ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

22.08.2012 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan İlçesi'nde yangına müdahaleye giden itfaiye aracı ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.Kaza öğle saatlerinde Çevre Yolu Güneri Kavşağı'nda meydana geldi. Kozan İlçesi'ne bağlı Aslanlı Köyü'nde yangın çıkan trafoya müdahaleye giden Kozan Belediyesi'ne ait Hayri Tekdemir (45) yönetimindeki 01 RS 010 plakalı itfaiye aracı, siren çalarak girdiği kavşakta kırmızı ışıkta geçince TEDAŞ Kozan Başmühendisliği'nde görev yapan Seyhan Mercan (27) yönetimindeki 01 B 8886 otomobile çarptı. Kazada itfaiye eri Halit Yıldırım ile otomobil sürücüsü Seyhan Mercan olay yerinde hayatını kaybetti, itfaiye sürücüsü Hayri Tekdemir ile itfaiye eri Abdullah Atıcı (47) yaralandı. Yaralılar kaldırıldığı Kozan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kazada ölenlerin olay yerine ve hastaneye gelen yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

Aslanlı Köyü'ndeki trafo yangınına müdahale edilmediği için kendiliğinden söndüğü, kazayla ilgili ise soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yangına Giden İtfaiye Aracı Otomobile Çarptı 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement