Yasak Elma 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı? Son Bölümde Neler Yaşandı? - Son Dakika
Magazin

Yasak Elma 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı? Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın merakla beklenen 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanı dorukta biten dizide Ender yine planlarını uyguluyor. İşte, Yasak Elma dizisinin 32. bölüm fragmanı...

05.02.2019 12:18

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinin 31. bölümü yine merak dolu son sahne ile bitti. Dizinin izleyicileri 32. bölüm fragmanını heyecan içinde bekliyorlardı. Yasak Elma'nın 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Ender'in Yıldız ile planladığı Kemal ve Zehra'yı ayırma planları Yıldız'ın ayağına dolanıyor.

YASAK ELMA'NIN (31) SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Zeynep Dündar'ı koluna takıp sevgilisi olarak Alihan'ın karşısına çıkardı. Alihan kıskançlıktan deldi. Bir de gittikleri bir mekanda Dündar eline mikrofonu alınca kıskançlık daha da tavan yaptı. Yıldız ve Ender, işbirliği yaparak Kemal ve Zehra birlikteliğini bitirmek için harekete geçtiler. Alihan, Zeynep ve Dündar'ın birlikteliğine inanmak istememekte ve onu geri kazanmanın yollarını aramaktadır. Kemal'in üstüne oynanan oyunları fark etmesi uzun sürmez. Yıldız yanlış kişiye güvenmesinin bedelini ağır ödeyecektir. Zeynep, Alihan'ı hiç beklemediği şekilde yaralıyor. Zeynep bunca olaydan sonra onu korumayacağını söylüyor. Alihan ise yanıldığını söyleyerek Zeynep'in onu bile bile ateşe atacağını tahmin edemediğini söylüyor. Erim babasının arabasını alıp arkadaşları ile dışarı çıkıyor. Yolda dikkatsizliği yüzünden birine çarpıyor. Arkadaşları arabadan inerek kaçıyorlar.

Yasak Elma 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı? Son Bölümde Neler Yaşandı?

Son Dakika Magazin Yasak Elma 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı? Son Bölümde Neler Yaşandı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement