Yaylacık Mahallesinde Hatim Hayrı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Yaylacık Mahallesinde Hatim Hayrı Yapıldı

Yaylacık Mahallesinde Hatim Hayrı Yapıldı

Balıkesir'in Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, baharın gelmesiyle birlikte özellikle kırsal bölgelerde her yıl geleneksel hale getirilen hayırlara katılmaya devam ediyor.

07.04.2016 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm mahallelerin hayırlarına katılmaya çalıştıklarının altını çizen Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, gelenek ve göreneklere sahip çıkan tüm Sındırgı'lılara teşekkür etti.

Sındırgı'ya bağlı Yaylacık mahallesinde yapılan Hatim Hayrına katılan Başkan Yavaş;"Sındırgımızın çeşitli kırsal mahallelerinde yapılan 'Hatim Cemiyeti' bugün Yaylacık mahallemizde yapıldı. Mahalleliler kendi aralarında topladıkları paralarla gelen misafirlere yemek ikram ettiler. Bu cemiyetler milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olan çok ciddi işler. Allah kendilerinde razı olsun hatimleri kabul olsun. Sındırgı'nın tam hayır ve cemiyet zamanı her hafta bir mahallemizde hayır yapılacak. Her hafta bir yerler halkımızla bir arada olacağız. İnsanlar birbirini gördükçe, tanıdıkça daha çok birbirlerini sevecekler. Sevmekten de birlik ve beraberlik doğacak. Onun için muhtarlarımıza ok teşekkür ederim" dedi. Yaylacık mahallesinde yapılan hatim hayrına Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Cumhuriyet Savcıları İbrahim Doğan, İbrahim Orkun Özcan, Belediye Meclis Üyesi Hasan Avcı, Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak ve vatandaşlar katıldı. Yaylacık mahalle muhtarı Mustafa Yarar ise hatim hayrına katılanlara teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaylacık Mahallesinde Hatim Hayrı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement