Yaz Spor Şenliği Ödül Töreniyle Son Buldu - Son Dakika
Güncel

Yaz Spor Şenliği Ödül Töreniyle Son Buldu

Yaz Spor Şenliği Ödül Töreniyle Son Buldu

Rize Belediyesi 5. Çay ve Yaz Sporları Şenliği 10 gün süren yarışmaların ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

26.08.2013 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahil Parkı'nda düzenlenen ödül törenine Rize Millet Vekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Resul Okumuş, Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Rain Anderson, ŞAR Gurubu Yön. Kur. Başkanı Şaban Ali Razıoğlu, Sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Rize Belediye Başkanın konuşmasıyla başladı. Ev sahibi olarak organizasyon kapsamında bir konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; "5.Çay ve Yaz Sporları Şenliği'ne yaklaşık 5 bin sporcunun katıldığını belirterek, "Rize Belediyesi sınırları içerisindeki nüfus oranı baz alındığında 5 bin sporcumuzu bu organizasyona katabilmiş olmak önemli bir başarıdır. İlk organizasyonumuzu 1500 sporcumuzun katılımıyla gerçekleştirmiştik. Aradan 5 yıl geçti ve bu yıl organizasyonumuza katılım daha yüksek oldu. Bu başarımızı her yıl daha da geliştireceğiz ve önümüzdeki yıl daha çok sporcumuzu bu yarışmalara katmaktır. Organizasyonumuza emeği geçen herkese ve katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından 5. Çay ve Yaz Spor Şenliğinin yapılmasına katkı sağlayan ÇAYKUR, RİZE TİCARET BORSASI, ÇAYELİ BAKIR İŞLETMELERİ, KARANFİL KUYUMCULUK, ALTIN KÖŞE KUYUMCULUK, HAPELOĞLU MARKET, KALE MARKET, BAMBİ PETROL, SAMPAŞ, ELEKTROMED, ATILGAN, METELER, FENER NAKLİYAT, SPOR GRUP, YKM, SEVİMLİ A.Ş, KEÇEĞLU KUYUMCULUK,LİMAN LOKANTASI, gibi sponsorlara Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı tarafından plaketleri takdim edildi.

Sponsorlara takdim edilen plaketlerin ardından 10 gün boyunca Rize'de heyecanlı saatlerin yaşanmasına sebep olan 5. Çay ve Yaz Spor Şenliği kapsamında 9 dalda yarışmaya katılmış ve dereceye giren 1'inci, 2'inci ve 3'üncü yarışmacılara madalyaları, plaketleri ve hediye çekleri takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Spor Şenliği Ödül Töreniyle Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement