Yemin Dizisi 259. Bölüm Fragmanı - Son Dakika
TV

Yemin Dizisi 259. Bölüm Fragmanı

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 24 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 259. bölüm fragmanıyla izle7.com'da. Yemin'de bu akşam Feride Reşit'le boğuşurken başını vurur.

24.09.2020 09:43  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 24 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 259. bölüm fragmanıyla izle7.com'da. Yemin'de bu akşam Feride Reşit'le boğuşurken başını vurur. Emir hastaneye kaldırdığı Feride'yi Reşit'ten kurtarmaya çalışır.

259. Bölüm

Feride boğuşma sırasında Reşit'in elinden kurtulmaya çalışırken düşüp başını vurur. Emir anında Feride'yi hastaneye götürür. Emir, Reşit'in derdinin kendisi ile olduğunu zannettiğinden Feride'nin üzerine gitmez ve bir an evvel Reşit'e ulaşmak için çabalar. Feride ise kazadan sonra geceyi mecbur Emir'in odasında tek geçirmek zorunda kalır. Feride birine yakalanmadan bu işten sıyrılabilecek mi? Kemal, Narin'in evdeki hayatını kolaylaştırmak adına evin her yanına ipler gerer. Narin bundan sonra iplere tutunarak daha rahat edecektir. Münevver ise Kumru'nun istemeden de olsa bu işin içinde olduğunu anlamıştır. Kumru ise annesiyle yine büyük bir kavga yaşar. Büyük kavganın ardından öfkelenen Kumru'nun hedefinde yine Narin vardır. Kumru bu sefer daha da tehlikeli ne yapacak?

Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir'in öyküsü hafta içi her gün 20: 45'te Yemin ile Kanal 7'de…

Yönetmenler: Yasemin Türkmenli, Serkan MutGörüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

Proje-Hikaye: Nazmiye YılmazOyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür, Gül Arcan, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü,, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek, Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov

Senaryo: Başak Yazı OdasıYapım: Karamel YapımMüzik: MinörSanat Yönetmeni: Müslüm ÇalaşınKostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar

Yemin Dizisi 259. Bölüm Fragmanı
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika TV Yemin Dizisi 259. Bölüm Fragmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement