Yeni Eğitim Sistemi ve Gençliğimiz - Son Dakika
Güncel

Yeni Eğitim Sistemi ve Gençliğimiz

Yeni Eğitim Sistemi ve Gençliğimiz

Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Çiftlik'de öğretmenlerle buluştu.

14.09.2013 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlik'de İlçe Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantısında bir araya gelen öğretmenler, zümre toplantısında 2013-2014 Eğitim Öğretim yılının etkili bir biçimde geçirilmesi için gerekli görüşmeler ve bir yıllık planlamalar yaptılar.

Daha sonra Mustafa Kemal Ortaokulu Konferans salonunda toplanan öğretmenler, İlçe'de Fen Lisesi kazanan öğrencilere İlçe Kaymakamı Mustafa Dinç'in başarılarından dolayı takdim ettiği altın hediyesinden sonra, Çiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından davet edilen ve davete icabet eden Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Yılmaz'ın Yeni Eğitim Sistemi ve Gençliğimiz konulu konferansını dinleme imkanı buldular.

Prof. Dr. Süleyman Yılmaz yeni eğitim sistemi, sistemin içerisinde öğretmenlerin karşılaştığı güçlükler ve çözüm yolları konusunda çeşitli önerilerde bulundu. İlçe öğretmeleri ile karşılıklı diyalog içinde mevcut imkanlar içerisinde eğitim-öğretimde kalitenin nasıl artırılabileceği görüşüldü. Çiftlik'de görev yapmakta olan öğretmenlerin sordukları çeşitli sorularla Eğitim'de karşılaşılan güçlükler, yeni Eğitim-Öğretim sistemi içinde değerlendirilme şansı buldu.

Konferans sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdür Lütfi Doğan, Prof. Dr. Süleyman Yılmaz'a teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Eğitim Sistemi ve Gençliğimiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement