Yeni İphone İçin Nihayet Gösterim Tarihi Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Yeni İphone İçin Nihayet Gösterim Tarihi Geldi

Yeni İphone İçin Nihayet Gösterim Tarihi Geldi

Heyecan dorukta, gözler-kulaklar Apple'da

04.09.2012 23:30  Güncelleme: 01:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple'dan nihayet bilgi geldi. Uzun süredir söylentileri ortada dolaşan ve merakla beklenen yeni iPhone modeli için tarih, 12 Eylül olarak belirtildi.

Bu tarihte firma, San Francisco'da bir toplantı düzenleyecek ve yeni iPhone modelini ilk kez görücüye çıkaracak. 12 Eylül tarihi, daha önce de söyleniyordu, ancak şimdi kesinleşmiş oldu.

PEKİ IPHONE 5'İ GÖRECEK MİYİZ?

Hatırlarsanız Apple'ın son iPhone tanıtım toplantısında, iPhone 5 bekleniyordu, ancak iPhone 4S görücüye çıkınca, birçok kullanıcı hayal kırıklığına uğramıştı. Dolayısıyla şimdi, beklentiler daha büyük.

Tabii toplantıya dair henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak analistlerin beklentisine göre, yeni cihazın ekranı daha büyük olacak ve daha güçlü bir işlemciye sahip olacak. Ayrıca 12 Eylül itibarıyla iOS 6 işletim sistemi de kullanıcılara sunulacak ve bu sistemde, Google Maps'in yerine kendi geliştirdiği harita uygulaması bulunacak. Ek olarak, Siri'de de geliştirmelerin olduğu tahmin ediliyor.

Son olarak analistler, pek şans vermese de, yeni iPhone'da LTE teknolojisinin de (Yeni nesil kablosuz erişim sistemi) olabileceğini tahmin ediyor.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni İphone İçin Nihayet Gösterim Tarihi Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement