Yeni Mali Müşavirler Ruhsatlarını Aldı - Son Dakika
Güncel

Yeni Mali Müşavirler Ruhsatlarını Aldı

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasınca (BSMMMO) gerekli sınavları geçen 10 kişiye serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsatları verildi.

27.07.2017 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasınca (BSMMMO) gerekli sınavları geçen 10 kişiye serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsatları verildi.

Oda binasında yeni serbest muhasebeci mali müşavirler için ruhsat töreni düzenlendi.

BSMMMO Başkanı Metin Yalçın, törende yaptığı konuşmada, mesleklerine özellikle akademi dünyasından artan bir ilgi ve teveccüh olduğunu belirtti.

Bugün ruhsatını alarak aralarına katılan Balıkesir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Mustafa Oğuz'u da bu ilginin bir nişanesi olarak gördüklerini dile getiren Yalçın, şunları kaydetti:

"Kendisinin akademik birikim ve altyapısının odamıza katkı sağlayacağına inanmaktayız. Uzun ve meşakkatli süreçten başarıyla çıkan arkadaşlarımız, Mustafa Akbay, Mustafa Dülügül, Filiz Altıntaş, Hilmi Ol, Leyla Kınay, Mehmet Kaça, Özlem Özalanyalı, Tuğba Eyüpoğlu, Evren Koyuncu ve Mustafa Oğuz'a olan güvenimizi ve inancımızı bir kez daha tekrarlıyorum. Oda kurul ve komiteleri, oda personeli ve meslek camiamız adına bir kez daha kendilerini tebrik ediyor, onları bu zorlu yolculukta yalnız bırakmayan ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum."

Yalçın'ın konuşmasının ardından yeni serbest muhasebeci mali müşavirlere ruhsatları teslim edilerek, oda logolu pasta kesilerek kutlama yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Mali Müşavirler Ruhsatlarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement