Yeni Steve Jobs Filminde Üzücü Gelişme - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Steve Jobs Filminde Üzücü Gelişme

Yeni Steve Jobs Filminde Üzücü Gelişme

Bakalım bu kez beklenen olacak mı?

16.04.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Apple'ın eski CEO'su Steve Jobs'ı temel alan yeni bir film daha yolda. Daha evvel yaptığımız haberimizde, Sony'nin üstlendiği bu filmde yönetmen koltuğunda David Fincher'ı, başrolde de Christian Bale'i görebileceğimizden söz etmiştik. Zira Fincher, bu filme yönetmen olmayı kabul ederken Jobs rolünü mutlaka Bale'in oynaması gerektiğini bildirmişti. Devamında, filmin yazarı olarak Aaron Sorkin ve yapımcı olarak da Scott Rudin'in ismi geçiyordu. Baktığımızda hepsi de başarılı isimler, ancak bazı söylentiler, bu yıldızlar kadrosunun bozulabileceğine işaret ediyor.


Henüz resmi bir duyuru gelmedi, ancak The Hollywood Reporter'ın belirttiğine göre Sony Pictures, yönetmen David Fincher ile olan işbirliğini bitirdi ve yeni bir yönetmen arayışına başladı. Gerekçe ise para. Habere göre Fincher, ilk etapta 10 milyon dolar talep edip, filmin pazarlama ve reklam işlemlerinin yönetimini de eline almak istemiş. Bu düşüncelerden hoşlanmayan Sony de yeni arayışa başlamış durumda.


Eğer her şey olumlu gider de film çekilirse, bu kez Walter Isaacson'ın yazdığı Steve Jobs isimli biyografik kitaptan yararlanılacak. Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce Steve Jobs'ı temel alan "Jobs" isimli bir film vizyona girmişti. Başrolde Ashton Kutcher'ı izlediğimiz bu film, gişede 36 milyon dolar hasılat elde etmişti ve birçok Apple hayranını hayal kırıklığına uğratmıştı.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Steve Jobs Filminde Üzücü Gelişme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement