Yeni Yıla Görevlerinin Başında Girdiler - Son Dakika
Yerel

Yeni Yıla Görevlerinin Başında Girdiler

İtfaiye Çavuşu Mahmut Mezarcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerini itfaiyecilik görevine adadıklarını belirterek, işlerini seve seve yaptıklarını söyledi."Bizim için 365 gün 24 saat hizmet geçerlidir" diyen Mezarcı, yılbaşı da olsa bayram da olsa her zaman görevlerinin başında olduklarını bildirdi.

01.01.2012 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de itfaiye personeli yeni yılı görevlerinin başında karşıladı

İtfaiye Çavuşu Mahmut Mezarcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerini itfaiyecilik görevine adadıklarını belirterek, işlerini seve seve yaptıklarını söyledi.

"Bizim için 365 gün 24 saat hizmet geçerlidir" diyen Mezarcı, yılbaşı da olsa bayram da olsa her zaman görevlerinin başında olduklarını bildirdi.

Vatandaşların huzur ve sağlığı için her zaman nöbette olduklarını anlatan Mezarcı, "Yolda kalma, trafik kazası, yangın ve yaşanacak tüm olumsuzluklara karşı vatandaşların can güvenliği açısından 24 saat hazır bekliyoruz. İtfaiye zaten bunun için var" dedi.

Vatandaşların iyi bir yıl geçirmeleri için evlerine mutlaka yangın söndürme cihazı almaları gerektiğine de dikkat çeken Mezarcı,"Vatandaşlarımız yıllık baca bakımlarını yaptırsınlar. İlk müdahale için yangın söndürme cihazı çok önemli. Vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz. Bizler de elimizden gelen yardımı esirgemeyeceğiz. Vatandaşımızın her zaman hizmetindeyiz. İnşallah bu gece kaza bela yaşanmaz. Biz de göreve çıkmayız. Bu vesileyle vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutluyorum" diye konuştu.

İtfaiye Eri Zeki Yıldırımoğlu ise yeni bir yılı daha geride bıraktıklarını belirterek, eğlence sonunda evlerine gidemeyecek durumda olan vatandaşların görevlilerden yardım istemeleri konusunda uyardı.

- DÜZCE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Yıla Görevlerinin Başında Girdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement