Yenigün Gazetesi 11'inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Yenigün Gazetesi 11'inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor

Yenigün Gazetesi 11'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

05.05.2016 12:14

Yenigün Gazetesi 11'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Gazetenin imtiyaz sahibi Hasan Tahsin Eryonar, yaptığı yazılı açıklamada, 11 yılda zorlukları, engelleri aşarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Tarafsızlık ilkesinden sapmadan, yetkililerle halk arasındaki köprü vazifesini yerine getiren Yenigün Gazetesi'nin aynı kararlılık ve objektiflikle yoluna devam edeceğini ifade eden Eryonar, şunları kaydetti:

"Kuruluşunun 11. yıl dönümünü kutladığımız gazetemiz Yenigün'ü bu günlere getirmek pek kolay olmadı. Ama Edirne'nin basın hayatına layık bir gazete olması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan çalıştık, çabaladık, öyle bugünlere geldik. Halkın sıkıntısını gündeme taşımak, zor durumda kalanın sesini yetkililere duyurmak, onlara çare olmaya çalışmak görevlerin en onurlusudur bence. Yöremizde görülen eksiklikleri, aksaklıkları, yanlışları görüp tarafsızca dile getirmek topluma yapılacak en yararlı hizmet; biz bunu bugünlere gelinceye kadar hep yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Gördüğümüz yanlışlıklarda yapıcı eleştirilerimiz de en başta gelen görevimiz olacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yenigün Gazetesi 11'inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement