YEPUD'un Yeni Başkanı Şebnem Mardini Oldu - Son Dakika
Güncel

YEPUD'un Yeni Başkanı Şebnem Mardini Oldu

YEPUD\'un Yeni Başkanı Şebnem Mardini Oldu

YEPUD, Olağanüstü Genel Kurulunda yeni başkanını seçti. 30 Ekim salı günü Baltalimanı Portaxe'de gerçekleşen genel kurulda tek aday olan Şebnem Mardini oy çoğunluyla derneğin yeni başkanı oldu.

02.11.2018 14:19  Güncelleme: 14:18

2006 yılında Türkiye'deki etkinlik ve organizasyon şirketlerini tek bir çatı altında toplama amacıyla faaliyetlerine başlayan Yaratıcı Etkinlik Uygulama ve Planlama Derneği (YEPUD), Olağanüstü Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Yeni Başkanın da seçildiği kurulda seçime tek aday olarak giren Şebnem Mardini YEPUD'a yönetim kurulu başkanı seçildi.

Başkan Mardini konuşmasına kendisini başkanlığa seçen üyelere teşekkür ederek başladı. Genç bir yönetim kadrosuyla bayrak yarışını sürdüreceklerini ve YEPUD'u her geçen gün daha da geliştireceklerini dile getiren Mardini şöyle devam etti: "Tüm sektörü kucaklayacağını ve daha geniş kitlelere ulaşacağını beyan etti"

HEDEF YURTDIŞINDAN DA ETKİNLİK GETİRMEK

YEPUD olarak yenilenen kadro ile birlikte birçok yeni hedefleri de hayata geçireceklerini aktaran Başkan Mardini, "Önümüzdeki süreçte birçok sosyal sorumluluk projesine imza atacağız. Bununla birlikte en büyük hedeflerimizin başında ülkemize yurtdışından davet etkinlik ve düğün gibi organizasyonlar getirmek olacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel YEPUD'un Yeni Başkanı Şebnem Mardini Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement