Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Uzunköprü Belediye Başkanı İşbilen: "İşsiz vatandaşlarımız bize gelip iş istiyorlar ama bizim fabrikamız yok ki kendilerine iş imkanı sağlayalım"

19.03.2014 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzunköprü Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Enis İşbilen, "İşsiz vatandaşlarımız bize gelip iş istiyorlar ama bizim fabrikamız yok ki kendilerine iş imkanı sağlayalım" dedi.

İşbilen, Kavak Mahallesi'ni ziyaret etti, vatandaşlarla görüştü. İşbilen, vatandaşlarla görüşmelerinde kendilerinden genellikle iş talebinde bulunulduğunu belirtti.

"İşsiz vatandaşlarımız bize gelip iş istiyorlar ama bizim fabrikamız yok ki kendilerine iş imkanı sağlayalım" diyen İşbilen, işsiz vatandaşları İş-Kur şubelerine yönlendirmeye çalıştıklarını ifade etti.

AK Parti Belediye Başkan adayı Ercan Çobanoğlu'nun kendisinden bazı harcamalara ilişkin hesap sorduğunu anımsatan İşbilen, şöyle konuştu:

"Bizim Muhasebe kayıtlarımız ortadadır. Kim ne kadar harcamış hepsinin hesaplarını vermeye hazırız. Daha önce de basın mensuplarına  muhasebe kayıtlarımızın nereye ne kadar harcandığı konusunda yazılı olarak bir açıklama vermiştik. Yapmış olduğumuz harcamaların sonuna kadar arkasındayız ve muhasebe kayıtlarımız da her gün güncellenmektedir." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement