Yeşilçam'ın Şişko Nuri'si Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Yeşilçam'ın Şişko Nuri'si Hastaneye Kaldırıldı

Yeşilçam'ın emektar oyuncularından "Şişko Nuri" lakaplı 69 yaşındaki ünlü oyuncu Sıtkı Sezgin'in, uzun süredir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

31.07.2018 08:31  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 senedir Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde yaşayan, Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'nin acil servisine kaldırıldı.

"YEŞİLÇAM'DAN KİMSE BENİ ARAMIYOR"

Uzun süredir rahatsızlığı nedeni ile hastanede yatarak tedavi gören ve sağlığına kavuşamayan Şişko Nuri'ye, zor günlerinde hep rahmetli Zeki Alasya destek olurdu. Şişko Nuri şimdilerde ise, "Zeki Alasya da yok, Yeşilçam'dan hiç kimse beni aramıyor" diye vefasızlıktan şikayet ederek dua bekliyor.

Yeşilçam'ın Şişko Nuri'si Hastaneye Kaldırıldı

SITKI SEZGİN KİMDİR?

Geçmiş yıllarda Türk Sinema'nın çocuk tiplemelerinden hatırlayacağımız oyuncu Sıtkı Sezgin Şişko Nuri lakabı ile tanınmaktadır. 1971 yılında Ayşecik ve Sihirli Cüceler sinema filmi ile adım attığı oyunculuğa, Hayat Sevince Güzel, Öksüzler, Ah Dede Vah Dede, Sevgili Dayım, Adile Teyze, Nikah Masası, Alman Avrat 40 Bin Mark, Alman Avrat'ın Bacısı gibi filmler ile devam etmiştir. Özellikle Öksüzler isimli sinema Filminde Sezercik ile gerçekleşen sıpa satın alma bölümünde Babam çok zengin benim, çuvalla para verir genede alır.

Yeşilçam'ın Şişko Nuri'si Hastaneye Kaldırıldı

"Benim olacak fıstık binicem üstüne, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı" cümleleri ile hafızalarda yer edinmiştir. 17 Ağustos Gölcük depreminde evini kaybeden Sıtkı Sezgin günümüzde Anaokulu ve İlkokul öğrencilerine tiyatro oyunlarını sergilemekte aynı zamanda yaşantısını Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzur Evi'nde sürdürmektedir. Sıtkı Sezgin aslen Samsun'ludur.

Yeşilçam\'ın Şişko Nuri\'si Hastaneye Kaldırıldı
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşilçam'ın Şişko Nuri'si Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Eda: Allah tüm yaslılarımıza saglık sıhat ve moral versin vicdan ve vefa bencillik diye diye saygısız bir nesil oldu 1 0 Yanıtla

Advertisement