YEŞİLÇAM'IN USTALARININ BÜST VE RESİMLERİ SERGİLENDİ - Son Dakika
Güncel

YEŞİLÇAM'IN USTALARININ BÜST VE RESİMLERİ SERGİLENDİ

TEKİRDAĞ'da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde açılan kursa katılan kadınların yaptığı Yeşilçam yıldızlarının büst ve resimleri sergilenmeye başlandı.

02.11.2022 07:34  Güncelleme: 08:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ'da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde açılan kursa katılan kadınların yaptığı Yeşilçam yıldızlarının büst ve resimleri sergilenmeye başlandı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün düzenlediği kursa katılan 30 kadının yaklaşık 3 ay süren çalışmada Yeşilçam yıldızlarının büst ve resimlerini yaptı. Kadınların yaptığı büst ve resimler bugün Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde açıldı. Sergide, Hulusi Kentmen, Kadir İnanır, Fatma Girik, Türkan Şoray, Kemal Sunal, Tarık Akan'ın da aralarında bulunduğu sanatçıların büst ve resimleri ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Tekirdağ'da bir ilke attıklarını belirterek, "Bizim yaşıtlarımız belki de daha iyi bilir. Yeşilçam'ın mükemmel şahsiyetlerinin heykelleri ve resimleri tuvallere aktarıldı. Hocalarımız ve kursiyerlerimiz böyle bir sanatsal ve kültürel faaliyete imza attılar. Biz de buna ev sahipliği yapıyoruz. Ölenlere rahmet okuyacağız, yaşayanlara Allah'tan uzun ömürler dileyeceğiz" dedi.

Sergi, 9 Kasım tarihine kadar açık kalacak.

YEŞİLÇAM\'IN USTALARININ BÜST VE RESİMLERİ SERGİLENDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel YEŞİLÇAM'IN USTALARININ BÜST VE RESİMLERİ SERGİLENDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement