YGS'ye sedyeyle girdi - - Son Dakika
Güncel

YGS'ye sedyeyle girdi -

YGS\'ye sedyeyle girdi -

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, geçirdiği kaza sonrası beli ve bacağı kırılan lise öğrencisi, Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) sedyeyle girdi.

23.03.2014 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, geçirdiği kaza sonrası beli ve bacağı kırılan lise öğrencisi, Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) sedyeyle girdi.

Marufmarufoğlu Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Hatice Kübra Eroğlu, kaldığı öğrenci yurdunda geçirdiği ikaza sonucu belini ve bacağını kırdı.

Yaklaşık 20 gündür tedavi gördüğü Nizip Devlet Hastanesinden Nizip Belediyesine ait hasta nakil aracıyla alınarak sınava gireceği Anadolu Öğretmen Lisesi'ne getirilen Eroğlu, polislerin de yardımıyla sedyeyle kendisi için hazırlanan özel odaya çıkartıldı.

Görevlilerin yardımıyla sınava hazırlanan Eroğlu'na sınav sırasında 2 öğretmen refakat etti.

Baba Hasan Eroğlu, kızının geçirdiği kazanın ardından zorlu bir ameliyattan geçtiğini belirterek, ''Kızım 20 gündür Nizip Devlet Hastanesinde tedavi görüyordu. Bir hafta önce bana 'sedyeyle de olsa ben sınava gireceğim' dedi. Ondaki bu azmi görerek, isteğini geri çevirmedik. Kendisi kırmayarak ambulansla okula, sedye ile de sınava gireceği sınıfa getirdik. Çok mutlu olduğunu gördüm. İnşallah sınav sonucunda güzel bir başarı elde eder'' dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel YGS'ye sedyeyle girdi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement