Yılın İlk Trafik Cezasını Alan Sürücü, 'sadece 1 Bira İçmiştim' Dedi - Son Dakika
Güncel

Yılın İlk Trafik Cezasını Alan Sürücü, 'sadece 1 Bira İçmiştim' Dedi

Yılın İlk Trafik Cezasını Alan Sürücü, \'sadece 1 Bira İçmiştim\' Dedi

Adana'da yeni yılın ilk trafik cezası, 1.01 promil alkollü çıkan 31 yaşındaki Yılmaz Oktay'a kesildi.

01.01.2012 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da yeni yılın ilk trafik cezası, 1.01 promil alkollü çıkan 31 yaşındaki Yılmaz Oktay'a kesildi. Ehliyetine 6 ay el konulan Oktay, 650 TL de da para cezasına çarptırıldı. Oktay, "Sadece bir bira içmiştim" diye kendini savundu.

Yeni yılın ilk dakikalarında kontrollerini sıklaştıran trafik ekipleri, yağışlı havaya karşın kentin dört yanında denetim yaptı. Özellikle yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştıran trafik ekipleri, alkollü araç sürücülerine de göz açtırmadı. Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Sular Caddesi üzerinde uygulama yapan trafik polisleri, alkolmetre ile sürücülerde alkol kontrolünde bulundu. Bazı araç sahipleri, alkolmetreyi üflemek istemezken, bazıları da kendilerini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. Sürücülere oldukça anlayışlı yaklaşan trafik polisleri, alkollü sürücüleri ikna etmek için de çaba gösterdi.

Yeni yılın ilk dakikalarında polislerin durdurduğu araçtan indirilen Yılmaz Oktay da, 1.01 promil alkollü çıktı. Ehliyetine el konulan ve yeni yıl zammıyla birlikte 650 lira para cezası kesilen Oktay, polisleri, "Sadece bir bira içmiştim" diyerek vazgeçirmeye etmeye çalıştı. Polisleri inandıramayan Oktay, bir süre sonra alkolmetrenin yanlış ölçüm yaptığını iddia etti. Gazetecilere de tepki gösteren Oktay, trafik polisinin yardımıyla evine gönderildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yılın İlk Trafik Cezasını Alan Sürücü, 'sadece 1 Bira İçmiştim' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement