Yılmaz ve Ünal Ailelerinin Mutlu Günü - Son Dakika
Yerel

Yılmaz ve Ünal Ailelerinin Mutlu Günü

Yılmaz ve Ünal Ailelerinin Mutlu Günü

Salihli'nin tanınmış ailelerinden Akile-Numan Yılmaz çiftinin oğlu Hasan ile Servet-Arif Ünal çiftinin kızları Gülizar, düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdiler.

26.11.2012 14:41

Salihli'nin tanınmış ailelerinden Akile-Numan Yılmaz çiftinin oğlu Hasan ile Servet- Arif Ünal çiftinin kızları Gülizar, düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdiler.

Ege Max Düğün Salonu'nda yapılan düğün törenine AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, siyasi parti temsilcilerinin başkanları ve yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikah şahitliğini AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay yaptı. Gülizar ve Hasan çifti yapılan nikah töreninde "Evet" derlerken, "iyi günde kötü günde bir ömrü beraber" geçireceklerinin sözünü verdiler.

Nikah merasiminin ardından Milletvekili Yurttaş çiftlere Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Yurttaş, "Dinimizin ilk emri okudur. Ben de bu çiftçimize okunacak en kutsal kitap olan Kur'an-ı Kerimi ve rengini şehitlerimizin mübarek kanlarından alan Türk Bayrağı'nı hediye etmek istedim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmaz ve Ünal Ailelerinin Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement