Yokuşdibliler Derneği Birlik ve Dayanışma Yemeği Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Yokuşdibliler Derneği Birlik ve Dayanışma Yemeği Düzenledi

Yokuşdibliler Derneği Birlik ve Dayanışma Yemeği Düzenledi

Yokuşdibi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi.

30.11.2015 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yokuşdibi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi.

Gerçekleşen yemeğine Kabadüz Kaymakamı Yunus Can İnal, Belediye Başkanı Yener Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Halit Günaydın,Kabadüz Çevre Köyleri Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Aktaş, İstanbul İli Yokuşdibi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ersin Türk, Yokuşdibi Mahalle Muhtarı Mustafa Toptaş ve üyeler katıldı.

Yemekte konuşan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, dernekçiliğin zor bir iş olduğunu, kurmanın da, yaşatmanın da büyük özveri gerektirdiğini söyledi.

Derneklerin sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağı olduğunu belirten Başkan Kaya, "Güzel şeyler yapmak, güzel bir şeylere vesile olmak ve insanların gönlünde yer tutmak, esas başarı budur. Gök kubbede hoş bir seda bırakabiliyorsak, toplumumuzda makam mevki gözetmeksizin güzel bir işin yapılmasına vesile olabiliyorsak bundan daha güzel bir şey yoktur. Bu amaçla ilçemizde kurulan tüm derneklerimizin birlik içinde aynı amaçla omuz omuza vererek hareket ermesini canı gönülden istiyorum. Bizler birbirimizden asla kopamayız, birbirimizi unutamayız. Acı günümüzde de mutlu günümüzde de bizler hep bir arada olduk ve bundan sonrada böyle olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kabadüz Kaymakamı Yunus Can İnal da ilçenin doğasının, insanlarının çok güzel olduğunu kaydetti.

Yokuşdibi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Gündoğdu ise insanları bir araya getirmenin yanında, ilçeyi daha iyi yerlere taşımak için çalışacaklarının altını çizdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yokuşdibliler Derneği Birlik ve Dayanışma Yemeği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement