Yola Düşen Kayaya Çarpan Midibüs Devrildi 22 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yola Düşen Kayaya Çarpan Midibüs Devrildi 22 Yaralı

Yola Düşen Kayaya Çarpan Midibüs Devrildi 22 Yaralı

Karabük'te, yamaçtan yola düşen kaya parçasına çarpıp kontrolden çıkan midibüs, tünel girişine çarparak devrildi.

18.10.2014 17:15

Karabük'te, yamaçtan yola düşen kaya parçasına çarpıp kontrolden çıkan midibüs, tünel girişine çarparak devrildi. Kazada 22 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Karabük ile Yenice arasındaki yolda Çakmakkaya Tüneli girişinde meydana geldi. Yenice'den Karabük'e yolcu taşıyan Hasan Arat yönetimindeki 78 M 5009 plakalı midibüs, iddiaya göre yağmur nedeniyle yamaçtan yola düşen kaya parçasına çarptı. Kontrolden çıkan midibüs, tünel girişine çarpıp devrildi. 8'i dershane öğrencisi 21 yolcu ve sürücü Hasan Arat yaralandı.

Yaralılar, ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Özge Çavuşoğlu adlı öğrencinin durumunun ağır olduğu, diğerlerinin hayati tehlikekelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kazayı duyarak olay yerine gelen sürücünün ağabeyi Sabri Arat, kazanın yağmur nedeniyle yola düşen kaya parçasının neden olduğunu söyledi. Arat, Kardeşim direksiyonu kırıyor. Ancak kaya parçası araca çarpıyor. Bu bölgede sürekli taş düşüyor dedi.

Hastanede yaralıları ziyaret eden Vali Yardımcısı Erkan Çapar ise Sürücü, kayaya çarpmamak için manevra yapıyor, ama kurtaramıyor ve araç tünel girişine çarpıp devriliyor. Sadece bir yaralının durumu biraz ciddi dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yola Düşen Kayaya Çarpan Midibüs Devrildi 22 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement