Yükselen Yıldız, Randevu İstanbul'a Geldi - Son Dakika
Güncel

Yükselen Yıldız, Randevu İstanbul'a Geldi

Yükselen Yıldız, Randevu İstanbul\'a Geldi

Danimarkalı parlak yetenek Wassim Hallal, Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı'nın T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirdiği 20. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali "Gastronomi Randevusu" için Türkiye'ye geldi.

08.12.2017 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soho House İstanbul'un katkılarıyla gerçekleştirilen 20. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali Gastronomi Randevusu bölümünde bu yıl 7 yeni film seyirciyle buluştu. "Gastronomi Randevusu" kapsamında gösterilen "MICHELIN YILDIZLARI: MUTFAKTAN HİKAYELER" (MICHELIN STARS: TALES FROM THE KITCHEN) filmine konu olan Michelin yıldızlı Danimarkalı Şef Wassim Hallal, festivalin konuğu oldu.

Soho House İstanbul'un sinema salonunda "MICHELIN YILDIZLARI: MUTFAKTAN HİKAYELER" filminin özel bir gösteriminin ardından Michelin yıldızlı restoranı Frederikshøj mutfağından eşsiz bir menüyü filmi izleyen sinemaseverler ve Soho House İstanbul'un özel misafirleri için hazırlayan Hallal, damaklarda mükemmel bir tat bıraktı.

Filmin gösterimi sonrası gastronomi dünyasının altın çağında Michelin Guide'ın ne anlama geldiğini, bu dünyanın zirvesinde yer alanlar için o yıldızları almanın ve korumanın ne demek olduğunu dünyanın efsanevi şeflerinden dinlediğimiz filmin yönetmeni Rasmus Dinesen ve yapımcısı Jesper Jarl Becker'in katıldığı bir de söyleşi gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yükselen Yıldız, Randevu İstanbul'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement