Yürüyüş Yolu, Yyürüyüşle Açıldı - Son Dakika
Güncel

Yürüyüş Yolu, Yyürüyüşle Açıldı

Yürüyüş Yolu, Yyürüyüşle Açıldı

Başkan Karaosmanoğlu ile sporseverler, Yürüyüş yolunun Yahya Kaptan-Köseköy arasındaki bölümünün açılışını yürüyüşle yaptı

27.07.2011 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yahya Kaptan- Köseköy arasındaki yürüyüş yolunun üçüncü etabının açılışını bir akşam yürüyüşüyle gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu, yürüyüş yolunun Köseköy'den Uzunçiftlik'e kadar uzatılacağını da söyledi.

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit-Yahya Kaptan ile Kartepe-Köseköy arasındaki 3,5 kilometrelik yürüyüş yolu çalışması tamamlandı. Yol boyunca devam eden ve aktif olmayan tren raylarının nostaljik bir koşu yoluna dönüştüğü, bisiklet yolu, oturma grupları, spor alanları ve ağaçlandırma çalışmasıyla bambaşka bir görünüme kavuşturulduğu, 3. Etap Yürüyüş Yolu'nun açılışı da yine bir yürüyüşle yapıldı.

YAHYA KAPTAN-KÖSEKÖY AKŞAM YÜRÜYÜŞÜ

Yahya Kaptan'da bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüş tutkunları, toplam uzunluğu 17,5 kilometreyi bulan yürüyüş yolunun 3,5 kilometrelik 3. etabının açılışını yine bir akşam yürüyüşüyle gerçekleştirdi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk'ün de katılımıyla yapılan akşam yürüyüşü, ısınma hareketleriyle başladı. Kartepe Belediye Başkanı Karabalık, Köseköy'e kadar uzanan yürüyüş yolunun yanı sıra ilçeye gösterdiği yakın ilgi ve hizmetlerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

UZUNÇİFTLİK'E KADAR UZATILACAK

Akşam yürüyüşüne katılan sporseverlere seslenen Başkan Karaosmanoğlu da, bir inceleme sırasında Köseköylü bayanların kendilerinden yürüyüş yolunun Köseköy'e kadar devam etmesini istediklerini hatırlattı, ''O gün Köseköylü bayanlara verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yürüyüş yolunun açılışını da yine bir yürüyüşle yapmak istedik. Yahya Kaptan'dan Köseköy'e kadar devam eden yürüyüş yolunu Uzunçiftlik'e kadar uzatacağız'' dedi. Başkan Karaosmanoğlu, yürüyüş severler ve öğrenci değişimi programı çerçevesinde Kartepe'de bulunan yabancı öğrenciler, yürüyüş yolunun açılış kurdelesini kestikten sonra Köseköy'e kadar yürüdü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yürüyüş Yolu, Yyürüyüşle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement