Zekai Tunca'dan Ajda Pekkan İtirafı! - Son Dakika
Güncel

Zekai Tunca'dan Ajda Pekkan İtirafı!

Ünlü besteci Zekai Tunca, sadece besteci olsaydım geçinemezdim dedi ve Ajda Pekkan'la olan özel bir anısını anlattı.

04.12.2017 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Ses sanatçısı Onur Akay, sunucu Nursel Eroğlu ile Dünden Bugüne isimli Ege Türk TV'de yeni bir televizyon programına başladı. Programın dün akşam yayınlanan ilk bölümüne, Türk sanat müziğinin ünlü ismi Zekai Tunca konuk oldu.

"BÜTÜN SÜLALENİZ GEÇİNEBİLİRDİ"

Programda Onur Akay, "Bestelerinizle çok rahatlıkla geçinebilmeniz gerektiğini düşünüyorum. Ses sanatçısı olmasaydınız ve sadece beste yapsaydınız geçinebilir miydiniz?" şeklinde Zekai Tunca'ya bir soru yöneltti. Tunca'nın verdiği cevap ise şaşırttı. Tunca, "Hayır! Sadece bestekâr olsaydım geçinemezdim. Geleneksel Türk müziğinde beste yapıp geçinen mi var? Pop müzikte belki olabilir. Bir meslek birliği toplantısı resepsiyonunda Ajda Pekkan bana, "Zekai Bey, bu İmkânsız şarkısını Amerika'da veya Avrupa'da yapmış olsaydınız, bundan sonra hiç çalışmadan yedi ceddiniz, bütün sülaleniz geçinebilirdi" demişti. Ajda Hanım'ın bu sözleri, Avrupa'daki ölçülerle Türkiye'nin farkını anlatıyor." dedi.

Dünden Bugüne Nağmeler her Pazar saat 20:00'da Ege Türk TV ekranlarında yayınlanıyor ve programın önümüzdeki hafta konuk sanatçısı ise Hakan Aysev olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zekai Tunca'dan Ajda Pekkan İtirafı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement