Zonguldak'ta "Koruyucu Aile" Paneli - Son Dakika
Yerel

Zonguldak'ta "Koruyucu Aile" Paneli

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce, imamlara yönelik "Koruyucu Aile" paneli düzenlendi.

18.02.2013 13:49

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce, imamlara yönelik "Koruyucu Aile" paneli düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İL Müdür Yardımcısı Osman Yılmaz, Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen panelde yaptığı konuşmada, imamların misyon itibariyle koruyucu aile olmaya yatkın olduklarını söyledi.

Her din görevlisinin birer gönül elçisi olduğuna dikkati çeken Yılmaz,

" Zonguldak'taki 12 koruyucu aileden birisi, din görevlisi arkadaşımızdır. Sizlere gönül elçiliği hakkında fazla bilgi vermeyi açıkçası abes karşılarım. Çünkü siz zaten biliyorsunuz. Siz değerli arkadaşlarımız birer dua etseniz bile yeterlidir" dedi.

İl Müftüsü Nuh Korkmaz da, din görevlilerinin çok farklı bir iş yaptığını belirterek, çok büyük sorumluluklarının olduğunu belirtti.

Vatandaşların din görevlilerinden çok şey beklediğinin altını çizen Korkmaz,

"Bu görevi yaparken dikkat etmemiz gereken noktalar vardır. Büyüklerimize baktığımızda, bu konuda onlar bize birer örnektir. Hayvan haklarından da bizden bir şeyler isteniyorsa demek ki görevimiz çok büyüktür. Sadece insanlara değil dilsiz hayvanlara bile güzel davranmalıyız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Veli Köktürk, koruyucu aile hakkında imamlara bir sunum gerçekleştirdi.

Muhabir: İdris Köle/Ferdi Akıllı

Yayıncı: Sinan Özmüş - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zonguldak'ta 'Koruyucu Aile' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement