Bahçe Düzenlemek İçin Harika Adresler - Son Dakika
Kadın

Bahçe Düzenlemek İçin Harika Adresler

Bahçe Düzenlemek İçin Harika Adresler

Bahçede vakit geçirmeyi sevenlerden misiniz? Peki bahçeniz için gerekli bitkileri nereden alacağınızı biliyor musunuz?

02.05.2012 20:30  Güncelleme: 13:54

Bahçenizi cennete çevirmek, tohumlar, fidanlar, çiçekler ekmek istiyor ama bir türlü nerden alışveriş yapacağınızı bulamıyorsanız, sizin için seçtiğimiz adreslere mutlaka bir göz atmalısınız!

Fideland

Hediye ve promosyon fidanları, fideler, çiçek soğanları ve tohumları üretimi, ambalajlanması ve satışı yapan Fideland, kişiye özel ambalaj ve kap seçenekleri sunuyor.

www.fideland.com

MagicPlant

"Evinizdeki bahçeniz" sloganıyla yola çıkan MagicPlant, konusunda uzman ekibiyle botanik sektöründeki yenilikleri takip ederek, sizlere en kaliteli hizmeti vermek için çalışıyor. Ayrıca MagicPlant online satış hizmetiyle de sizlere kesintisiz hizmet veriyor.

http://www.magicplant.net

Koçtaş

Evinizin neredeyse tüm ihtiyaçlarını karşılayan Koçtaş, bahçenizi güzelleştirmek konusunda da yanınızda! Bitkilerden çim tohumuna kadar aradığınız her şeyi Koçtaş'ta bulabilirsiniz.

www.koctas.com.tr

İstanbul Ağaç ve Peysaj

Avcılar, Kartal, Levent, Merter, Sarıyer ve üsküdar'da bayilikleri bulunan İstanbul Ağaç ve Peysaj'ın internet sitesinden istediğiniz fidan ile ilgili detaylı bilgi alabilir ayrıca danışma hattını arayarak sormak istediğiniz soruları sorabilir, ihtiyacınız olan tüm desteği alabilirsiniz.

www.istanbulagac.com.tr

Ziya Soner

Sizlere nektarinden palmiyeye kadar aklınıza gelebilecek birçok alternatif sunan Ziya Soner ayrıca bahçenizde çok daha masalsı bir ortam yaratabilmeniz için yapay göletlerde yapıyor. üstelik arzu ederseniz bu göletlerde balık bile yetiştirebiliyorsunuz!

www.ziyasoner.com.tr

Cem Botanic

Peysaj, periyodik bitki bakımı, sera ve fidanlıktan doğal yüzme göletine kadar birçok özel hizmet sunan Cem Botanic'te tüm bunların yanı sıra, seyahatleriniz sırasında aklınızın bitkilerinizde kalmaması için hazırlanmış bir bitki hastanesi ve oteli bile bulunuyor.

www.cembotanic.com.tr

Alioğlu Fidanlığı

üretimden bahçe oluşturulmasına kadar sizlere en kaliteli hizmeti vermek için uzman ekibiyle her an yanınızda olan Alioğlu Fidanlığı, dış mekan bitkilerinden sebze tohumuna kadar yüzlerce çeşidiyle sizleri bekliyor.

www.alioglu.com.tr

Büyük çamlıca Fidanlığı

Başta dış mekan süs bitkileri olmak üzere, iç mekan süs bitkileri, saksı çeşitleri, çim tohumları,hazır rulo çim, zirai ilaçlar, bahçe alet ve ekipmanları, çim makinaları, sulama-aydınlatma malzemeleri satışı da yapmakta olan Büyük çamlıca Fidanlığı yeşilde hayatı, çiçekte sevgiyi yaşamak isteyen herkesi tesislerine bekliyor.

www.buyukcamlicafidanligi.com

Bauhaus

Bauhause bahçeniz için birçok farklı bitki alternatifi sunan adreslerden bir diğeri. Ayrıca firmanın internet sitesinde bulunan "Bahçe Dünyası" bölümünden bitkilerinizle ilgili aklınıza takılan sorularınızın cevaplarını da bulabilirsiniz.

www.bauhaus.com.tr

İstanbul Fidanlığı

Yurt içi ve yurt dışı meyve, bağ fidanı ve dış mekan süs bitkileri satışı yapan İstanbul Fidanlığı ayrıca meyve bahçesi kurmak isteyen müşterilerine özel danışmanlık hizmeti de sunuyor. Eğer bahçenizi güzelleştirmek istiyor ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, İstanbul Fidanlığı'nın peysaj mimarları sizlere bu konuda da destek veriyor.

www.istanbulfidanligi.com

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bahçe Düzenlemek İçin Harika Adresler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement