Beymen Business 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Beymen Business 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Beymen Business 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Beymen Business kadınlarını, 20’lerden, 70’lere ve günümüze uzanan çizgilerle zaman tünelinde şık bir sonbahar bekliyor.

01.10.2012 17:30

Beymen Business 2012-13 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu'nda 20'lerin gösterişli kloş etek ve volanlı bluzları, 70'lerin flare pantolon ve vatkalı bluzları, 90'ların iri ceketli siluetleri koleksiyonda öne çıkıyor. Kışın vazgeçilmezi siyah ve gri, sezonun öne çıkan renkleri çam yeşili, mor, mürdüm ve camel gibi aksan renklerle birleşiyor, soğuk kış günlerinde Beymen Business kadınının prestijli görünümüne enerji katıyor. Ağırlıklı olarak ekru, camel, gri ve lacivert renklerinde göreceğimiz yün ceket, koton pantolon ve etek takımları, zümrüt yeşili, bordo, mürdüm, saks gibi renklerin asaletiyle zenginleşiyor. Beyaz ve kendinden desenli gömlekler, şık bir takımın vazgeçilmez parçaları olarak sunuluyor. Kazayağı desenli kalem etekler ve pilise detaylar bu görünümün en iyi tamamlayıcıları arasında.

Koleksiyondaki toprak tonlarının turuncu, bordo ve haki ile olan kombinasyonları sonbahara canlılık katarken, pastel tonlar mevsimin buğulu havasını yumuşatıyor. Taş bej, mint ve pudra tonları, altın aksesuarlarla kombinlenerek kış soğuklarını ısıtan şık görünümler yaratıyor. Desenleri ve feminen kesimleriyle dikkat çeken penye ve jarse baskılı elbise modelleri, platform ayakkabılarla kombinlendiğinde Beymen Business kadınının zarif tarzını ön plana çıkarıyor. Koleksiyondaki deri detaylı, kruvaze tasarımlı koton veya yün elbiseler, rahat kesimleri ve şık çizgileri ile sonbahar ofis gardırobunun vazgeçilmezleri olmaya aday. Koleksiyon, geniş paça, dar paça, kısa paça gibi alternatiflerle pek çok pantolon seçeneği sunuyor. Yün ceketler veya pelerinlerle kombinlenen skinny pantolonlar da doğal ve nötr renklerde sezonun büyüleyici silüetlerini yaratıyor. Beymen Business kadını, pelerinler ile hem soğuktan korunmayı hem de zarif görünmeyi başarıyor. Sezonun öne çıkan parçaları arasında canlı renklerde paltolar, yün ceket ve koton pantolonlu takımlar, geometrik kesimler, şifon gömlekler, skinny pantolonlarla kullanılabilen over-size hırkalar, fermuar detaylı fit ceketler yer alıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Beymen Business 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement