Çay Keyfi KAFT'ın "Tea And Results" Tişörtünde - Son Dakika
Kadın

Çay Keyfi KAFT'ın "Tea And Results" Tişörtünde

Çay Keyfi KAFT\'ın "Tea And Results" Tişörtünde

Yazarlardan, şairlerden ve düşünürlerden aldığı ilhamla özgün tasarımlara imza atan KAFT, çay içme adetinin insan ruhu ve bedeniyle ilişkisini konu aldığı Tea And Results tasarımını Original tişört koleksiyonuna ekledi.

31.07.2015 14:38

Yazarlardan, şairlerden ve düşünürlerden aldığı ilhamla özgün tasarımlara imza atan KAFT, çay içme adetinin insan ruhu ve bedeniyle ilişkisini konu aldığı Tea And Results tasarımını Original tişört koleksiyonuna ekledi. Özellikle çay tutkunlarının beğenisini kazanacak bu yeni tasarım, yazar William Cobbett'in çay içmenin insana verdiği keyfe dair yazdıklarından ilham alınarak hazırlandı. Diğer Original koleksiyonu tişörtleri gibi birinci sınıf kalitedeki kumaşa emprime baskı tekniğiyle uygulanan Tea And Results tasarımı KDV dahil 39 TL'lik fiyatıyla www.kaft.com adresinde yer alıyor.

Sanatsal çizgilere sahip tasarımlarıyla fark yaratan KAFT, özgün tasarımlarla oluşturduğu Original koleksiyonu tişörtlerine Tea And Results tasarımını ekledi. KAFT'ın Tea And Results tasarımı, yazar William Cobbett'in "Çay bir şömine başı arayışı, yatakta kıvrılıp yatma arzusu uyandırır" sözlerinden ilham alınarak hazırlandı. Cobbett'in tanımladığı çay içme keyfi, KAFT tasarım ekibinin özgün yorumuyla hayat buldu.

Tasarımlarını uyguladığı tişörtlerin özelliğiyle tekstil bakımından da yüksek kaliteye ulaşmış KAFT'ın Tea And Results tasarımının baskı aşamasında emprime baskı tekniği kullanıldı. Baskıya hava aldıran ve uzun ömürlü olmasını sağlayan emprime tekniği, insan sağlığına zarar vermeyen sertifikalı boyalarla uygulandı. Dökümlü ve rahat bir kalıba sahip Tea And Results tasarımı, diğer Original koleksiyonu üyeleri gibi birinci sınıf kalitedeki penye kumaşa uygulandı. Original koleksiyonuna özgü olarak özel bir teknikle yıkandıktan sonra paketlenen Tea And Results, yıkama önerilerine uyularak yıkandığı sürece çekme yapmayacak hale getirildi.

Özgün ve sanatsal tasarımlarıyla dikkat çeken tasarım markası KAFT'ın çay tutkunlarının beğenisini kazanacak Tea And Result tasarımına KDV dahil 39 TL'lik fiyatıyla www.kaft.com adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kadın Çay Keyfi KAFT'ın 'Tea And Results' Tişörtünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement