Deniz Akkaya Markafoni'de - Son Dakika
Kadın

Deniz Akkaya Markafoni'de

Deniz Akkaya Markafoni\'de

Deniz Akkaya markafoni'de sizin için birbinden şık kıyafetleri tanıttı!

27.12.2011 16:08

markafoni'nin bu ayki konuğu olan manken ve oyuncu Deniz Akkaya, dünyaca ünlü moda markalarını tanıtırken güzelliği ve şıklığıyla dikkat çekti. Deniz Akkaya'nın tanıttığı son moda ürünler, 28-30 Aralık tarihleri arasında yüzde 90'a varan indirimlerle www.markafoni.com'da yer alacak.

Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni, ünlü isimlerle birlikte gerçekleştirdiği kampanyalarla markafoni üyeleri için her alışverişi bir aşka dönüştürmeye devam ediyor. markafoni'nin her ay düzenlediği, geleneksel Ünlüler Kampanyası kapsamında bu kez de manken ve oyuncu Deniz Akkaya, markafoni'nin yeni yüzü oldu. markafoni'nin bu kampanyası sayesinde markafoni üyeleri Deniz Akkaya'nın üzerinde görüp beğendikleri kıyafetlere yüzde 90'a varan indirimlerle sahip olma fırsatı bulacak.

Kampanya kapsamında yer alan seçkin markalar şöyle: NG Style, Afrodit, Stefanel, Amplified, Sisley, A46, Loft, Agenda by Zeynep Tosun, Ten by Deniz Akkaya, Hotiç, Steve Madden, Elle, Dkaprol, Armani, DKNY, Espirit, Guess, Momentus, Teknomarine, YSL, Roberto Cavalli, Gucci, Lacoste, Valentino, Lolita lempicka, Burberry, Calvin Klein, Davidoff, Chopard, Hugo Boss, Escada, Lacoste, Pastel ve Jamela.

"Agenda by Zeynep Tosun" koleksiyonunun ilk online satışı www.markafoni.com'da!

En genç tasarımcılardan olmasına rağmen tutabilene "aşk" olsun kategorisine hızla giren Zeynep Tosun'un "Agenda Koleksiyonu"nun ilk online satışı www.markafoni.com'da moda tutkunları ile buluşuyor.

Her sabah ne giyineceğini düşünen iş kadınları için şık ve kullanışlı bir koleksiyon sunan Zeynep Tosun, hem çalışan kadınının hayatını kolaylaştırıyor hem de her daim şık olmalarını sağlıyor. Genç ve enerji dolu "Agenda by Zeynep Tosun" koleksiyonunda, şatafattan uzak ve zamansız parçalar göze çarpıyor. Agenda kadını, Zeynep Tosun'un dokunuşuyla çok daha rahat, kendinden emin ve sofistike bir tarza bürünüyor. Detaylarda gizli küçük fiyonk ve bağlamalar, desenlerde çiçek ve puantiyelerin dikkat çektiği koleksiyon toplam 90 parçadan oluşuyor ve her bir ürünü birbiriyle kolaylıkla kombine ediliyor.

Birbirinden şık ve kullanışlı kıyafetlere hayat veren Deniz Akkaya'nın fotoğrafları ise fotoğrafçı Mehmet Erzincan'ın kamerasında ölümsüzleşti. Stylingi Mert Aslan, saç ve makyajı ise Jerry Stolwjk üstlendi.

Stil sahibi ünlüler markafoni'de buluşuyor!

markafoni'nin stil sahibi ünlülerle yaptığı kampanyalar, sürpriz isimlerle devam edecek. Birbirinden renkli kampanyalar ve kaçırılmaz fırsatlar için www.markafoni.com'u izlemeye devam edin!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Deniz Akkaya Markafoni'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement