Hollywood Yıldızları Bu Aralar Hangi Ürünlerle Güzelleşiyor? - Son Dakika
Kadın

Hollywood Yıldızları Bu Aralar Hangi Ürünlerle Güzelleşiyor?

Hollywood Yıldızları Bu Aralar Hangi Ürünlerle Güzelleşiyor?

Her daim güzel, hoş ve bakımlı görünüyorlar; ister photoshop deyin, ister ‘personal trainer’ ile spor yaparak geçirilen saatler, ya da estetik operasyonlar... Sonuç mükemmel! Peki, Hollywood’un ünlü isimleri bu aralar hangi kozmetik ürünlerini kullanarak güzelleşiyorlar. İşte size güzellikleri ile akılları baştan alan Hollywood yıldızları ve onların kozmetik ürünlerdeki tercihlerinden bazıları…

08.05.2012 11:00

Reese Witherspoon - Avon-Super Extend Extreme Mascara

'Bakışlarınızla çekim gücünüzü artırmak ister misiniz? ' sloganıyla satışa sunulan AVON'un Super Extend Extreme maskarası ünlü oyuncu Reese Witherspoon'un da tercihi. Geliştirilmiş fırçası en kısa kirpiklere dahi ulaşarak, kirpiklerin %87'ye varan oranda daha uzun görünmesine yardımcı oluyor. Mavi, kahverengi ve siyah renk seçenekleri bulunuyor.

Liv Tyler ve Britney Spears - BLISS FatGirlSlim-Selülit Görünümü Karşıtı Gündüz ve Gece Kremleri

Selülitlerinizden kurtulmak için Amerika'nın En çok Satan, Britney Spears'ın da tercihi olan Selülit Karşıtı Gündüz Kremi'ni kullanabilirsiniz! Bliss FatGirlSlim Selülit Karşıtı Gündüz Kremi, patentli QuSome® kafein teknolojisi ile cildi gözle görünür bir biçimde sıkılaştırmayı ve portakal kabuğu görünümünü azaltmayı destekliyor.

Bliss FatGirlSleep: Selülit Görünümü Karşıtı Gece Kremi ise geceleri siz uyurken çalışarak, cildi sıkılaştırmayı hedefliyor. Hollywood yıldızı Liv Tyler'ın da tercihi olan üründe de aynı kafein teknolojisi kullanılmış.

Salma Hayek - Yves Saint Laurent Vernis A Levres

Günlük yaşantısında Rouge Pur Couture Vernis a Levres'i yanından ayırmayan Salma Hayek'in renk tercihleri N.9, N.12, ve N.14 . rujun en büyük özelliği; ne bir gloss, ne bir ruj ne de bir likit ruj olması. Bunların hepsini içinde barındırıyor.

Penelope Cruz - Lancome

Lancome'un elçisi Penelope Cruz'un yeni makyajında,

24 Saat kalıcı ve 24 saat konforlu yeni Teint Idole Ultra 24H fondötenin 03 numarası, Effacernes 04 gözaltı kapatıcısı, yanaklara hayat veren Blush Subtil 001 allık, Hypnose Drama Maskara, Ombre Absolue far, Artliner eyeliner, 24 farklı renk alternatifi olan, 6 saat kalıcı, kolay uygulanabilen Rouge in Love kullanılmış.

Cate Blanchett - SK II

Cate Blanchett 9 yıldır SK-II yüz bakım serisinin elçiliğini yapıyor ve her fırsatta ne kadar memnun olduğunu dile getiriyor. SK-II bir Japon markası. İçeriğinde mucizevi etkilere yol açan ve 'Pitera' ismiyle adlandırılan bir madde var. 'Pitera' tamamiyle tesadüf sonucu keşfediliyor; yaklaşık 30 yıl önce bir bilim adamı, sake fabrikasında çalışan işçilerin ellerinin ne kadar güzel ve pürüzsüz göründüğünü farkedip maya çeşitleri üzerine deneyler yapıp, vitamin, amino acid,organik acidlerden oluşan Pitera'yı geliştiriyor.

Gynweth Paltrow - NUXE Huile Prodigieuse çok Amaçlı Kuru Yağ

İçeriğinde hodan, sarı kantaron, tatlı badem, kamelya, fındık, macadamia gibi bitki yağları bulunuyor. %98.8 doğal bir içeriğe sahip. Hem cilt hem de saçları beslemek için kullanabileceğiniz bu çok amaçlı kuru yağ E vitamini de içeriyor. Gynweth Paltrow gibi yıldızların da favorisi olan ürün 20. yılını kutluyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Hollywood Yıldızları Bu Aralar Hangi Ürünlerle Güzelleşiyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement