Holywood'un Gözde Saat Markası; Edox - Son Dakika
Kadın

Holywood'un Gözde Saat Markası; Edox

Holywood\'un Gözde Saat Markası; Edox

Örümcek Adam’ın düşmanları, Bruce Willis’in ta kendisi Edox takıyor. Her filmine milyon dolarlık sponsor bulan Clint Eastwood’un tercihi de Edox... Hollywood’a “1 cent” bile ödemeden rekorlar kıracak bu filmlerde ‘’EDOX’’ tercih edildi . Peki, Edox’un sırrı ne?

09.07.2012 17:00

Amerikan film endüstrisinin kalbinin attığı Hollywood'ta çekilen 3. Sınıf bir filme bile sponsor olmak için yüzbinlerce dolar ödemek için sıra bekleyen birçok firma varken İsviçreli saat üreticisi Edox bir ilki başardı ve yüksek gişe garantili Hollywood filmlerine 1 cent bile ödemeden tercih edildi.

Spider-man serisinin 4. Filminde, Bruce Willis'in son filminde ve ünlü yönetmen Clint Eastwood'un yeni filminde Edox'un saatleri kullanıldı. Peki nasıl oldu da bir sponsorluktan milyon dolarlar kazanan Amerikan Film Endüstrisi bu saati bu kadar sevdi. Edox'un sırrı asla ödün vermediği kalitesinde. İşte bu yüzden dünyanın en popüler süper kahramanı örümcek Adam'ın son filmi "The Amazing Spider-Man"de Edox kullanıyor.

Edox Satış Müdürü Christian Hotz; "Bizi 'The Amazing Spider-Man'in art direktörü aradı. Bize film projesi hakkında bilgi verdiler ve bunları gizli tutmamız için tembihlendik. Bu görüşmeden sonra özenle seçilmiş bir kaç saat gönderdik. Belli ki bizim tasarımlarımızı çok sevmişler ki bizi seçtiler" diyor ve milyonların izlemesine kesin gözüyle bakılan bir filmde yer almaktan ötürü gurur duyduklarını dile getiriyorlar.

BRUCE WILLIS DA EDOX TAKACAK

Hollywood sanki sözleşmiş gibi aynı ay içinde defalarca kez Edox'un kapısını çaldı. Bruce Willis'in son filmi "Looper"ın yapımcıları da filmde kötü adamlar da Edox'un en sevilen serilerinden Classe-Royal takıyor.

CLINT EASTWOOD'UN SAATİ DE EDOX

Dünyanın en iyi yönetmenlerinden Clint Eastwood yakında çekeceği bir filminde Edox'a ait bir saat kullanacak. Edox yetkilileri bu haberi doğruluyor ama hangi filmde ve hangi karakterde saatin yer alacağı konusunda bir bilgi yok...

Birçok firma filmlerde ürün yerleştirmelere televizyon reklamlarına ödediğinin 10 katı fazla para öderken Edox'un bunu tamamen ücretsiz olarak sağlamasının arkasındaki sırra gelince...

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Holywood'un Gözde Saat Markası; Edox - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement