İlk 11 Disney Channel'da Başlıyor - Son Dakika
Kadın

İlk 11 Disney Channel'da Başlıyor

İlk 11 Disney Channel\'da Başlıyor

Bir keşfedilme hikâyesini konu alan ve yayınlandığı pek çok ülkede fenomene dönüşen “İlk 11” 22 Ocak Pazartesi günü Disney Channel’da başlıyor!

22.01.2018 13:15

Uyduda her zaman şifresiz yayınlanan; güvenilir ve kaliteli içerikleriyle aile eğlencesinin adresi Disney Channel; futbol temalı "İlk 11" dizisiyle yepyeni  bir alışkanlık  başlatacak!

İlk 11, dizisi ile hayallerini gerçekleştirmek için güçlü bir takım olarak nasıl oynayacaklarını öğrenmek zorunda olan on bir gencin hikayesi anlatılıyor.

Futbol temalı "İlk 11" dizisinin konusu şöyle: Hikayenin ana karakteri olan on altı yaşındaki Gabo Moreti, büyükannesiyle birlikte Álamo Seco adlı küçük bir kasabada yaşayan, futbol konusunda çok yetenekli ve tutkulu bir gençtir. Gabo'nun üstün yetenekleri, prestijli bir spor lisesi olan Spor Akademisi'nin futbol antrenörü Francisco tarafından fark edilir ve Francesco  okulun resmi takımı olan "Altın Şahinler" de oynaması için Gabo'ya burs teklif eder. Gabo, Spor Akademisi'nin bulunduğu Buenos Aires'e giderek yepyeni bir maceraya başlayıp bu benzersiz yolculukta hayallerine ulaşmak için çabalarken, takımdaki diğer arkadaşlarıyla yaşadığı anlaşmazlıklar ve ortaya çıkacak aile sırları nedeniyle, büyük bir futbolcu olmak için birçok zorluğun üstesinden gelmesi gerektiğini fark edecektir.

Yeni dizi "İlk 11", TV'de ilk kez, 22 Ocak'tan itibaren Pazartesi'den Perşembe'ye saat 19.45'te Disney Channel'da.

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Kadın İlk 11 Disney Channel'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement