Instagram profiliniz için İstanbul'u yeniden keşfedin - Son Dakika
Kadın

Instagram profiliniz için İstanbul'u yeniden keşfedin

Instagram profiliniz için İstanbul\'u yeniden keşfedin

Sosyal Medya alışkanlıkları sebebiyle artık fotoğraf çekmek ve çektirmek sadece kendimize anı kalsından ziyade adete büyük bir sektör ve dev bir endüstriye dönüştü.

22.11.2019 13:57  Güncelleme: 14:57

Özellikle Instagramda, sadece bunu işe dönüştürmüş ve buradan para kazanan insanlar da dahil herkes daha iyi fotoğrafların daha renkli ve estetik mekanların ve bol beğenilerin peşinde. Hal böyle olunca kolay ulaşımı olan ve sadece elimizdeki akıllı telefonlar ile bile iyi fotoğraflar çıkarabileceğimiz yerler günden günde popülerlik kazanıyor.

YEMYEŞİL BİR RÜYA: EMİRGAN KORUSU

Siz sadece öylece durun. Arkanızdaki harika yeşilliğe sahip koru zaten sizin için gerekeni yapıyor olacak. Amatör çekimler için de, bir nebze daha profesyonel çekimler için de oldukça uygun düzlük alanlara sahip Emirgan Korusu Instagram profilinizi yemyeşil bir renge boyayacak.

Instagram profiliniz için <a class='keyword-sd' href='/istanbul/' title='İstanbul'>İstanbul</a>'u yeniden keşfedin

RENGARENK EVLER İÇİN KUZGUNCUK

Pek çoğumuz Kuzguncuk'u renkli ve tarihi evleri ile hafızalarımıza kazımışızdır ancak farklı ev fotoğrafı denildiğinde genelde akla önce Balat gelir. Tam bu noktada Kuzguncuk'un pabucunu dama atmamak gerekir. Dar sokaklarında oldukça şık fotoğraflar çıkacağının garantisini veriyoruz.

Instagram profiliniz için İstanbul'u yeniden keşfedin

DOĞANIN EL DEĞMEMİŞ HALİ: ATATÜRK ARBORETUMU

Öncelikle buranın düğün fotoğrafları için eşsiz bir yer olduğunu söylemek gerekir. Ancak sadece şehrin karmaşasından uzaklaşıp biraz kafa dinlemek ve bolca oksijen almak içinde harika bir seçim olduğunu söylemek gerekir. Tabii tüm bunların yanında çekeceğiniz mükemmel fotoğraflar da cabası.

Instagram profiliniz için İstanbul'u yeniden keşfedin

DUVARLARI İLE BÜYÜLEYEN ÇİÇEK PASAJI

İstiklal Caddesi'nin göz bebeği gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel Çiçek Pasajı… Genelde alt açıdan çekilen fotoğrafları meşhur olsa da etnik ancak soğuk duran duvarları oldukça dikkat çekici ve uğraşılmış gibi duran fotoğraflar vermenizi sağlayacak.

Instagram profiliniz için İstanbul'u yeniden keşfedin

HER KARESİ GÜZEL KAPALI ÇARŞI

Tarihi dokusu ve geniş ürün yelpazesi ile Kapalı Çarşı, yerli yabancı birçok turistin göz bebeği. Ancak sadece alışveriş dışında bu kültürel mirasa biraz alıcı gözüyle baktığınızda geniş renk yelpazesi ve etnik detayları ile oldukça dikkat çekici bir yer olduğunu keşfedersiniz. Burada çekeceğiniz her kare sosyal medyada ışıldamanızı sağlayacak.

Instagram profiliniz için İstanbul'u yeniden keşfedin

Son Dakika Kadın Instagram profiliniz için İstanbul'u yeniden keşfedin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement