JİVAL Magazin'in Yeni Sayısı Çıktı - Son Dakika
Kadın

JİVAL Magazin'in Yeni Sayısı Çıktı

JİVAL Magazin\'in Yeni Sayısı Çıktı

JİVAL Magazin, 2012 yılının ilk sayısında Sinem Kobal ile dopdolu.

09.06.2012 11:29

Kuyumculuk sektörünün parlayan yıldızı Jival'in, altı aylık dönemlerde sektöre dair birçok bilgiyi sunmak ve koleksiyonlarını tanıtmak amacıyla kendi bünyesinde hazırladığı dergisi Jival Magazin, yeni sayısıyla yeniden takı severler ile buluşuyor.

Genç ve güzel oyuncu Sinem Kobal, Jival Magazin dergisinin 10. sayısı için kamera karşısına geçerek birbirinden güzel takılarla poz verdi. Tanınmış fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül tarafından gerçekleştirilen çekimlerde Sinem Kobal'ın Jival'in Nuruosmaniye Merkez Showroom'unda seçtiği bu yazın renklerini taşıyan "Lady Petite" ve gece kullanımına son derece uygun "Gecenin Yıldızı Elmas Koleksiyonu" tanıtıldı. 5000 kare elde edilen çekimlerde güzel modellerin taşıdığı Jival koleksiyonları da göz kamaştırdı.

Jival Magazin, başarıyla geçen çekimlerin ardından ünlü oyuncu ile mücevher, moda ve hayatı üzerine keyifli bir röportaj da gerçekleştirdi. "Kadın özeldir, zariftir, hassastır, mücevher gibidir ve her kadını simgeleyen bir mücevher mutlaka vardır" diyen güzel oyuncu Jival Magazin'e kendiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın JİVAL Magazin'in Yeni Sayısı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement