Kötü gün dostu burçlar - Son Dakika
Kadın

Kötü gün dostu burçlar

Kötü gün dostu burçlar

Bazı burçlarla belirli burçlarla uyum sağlarken bazı burçlar herkesin dert ortağı ve kötü gün dostu olur. Siz de yardımsever burçları yakından tanıyarak zor günlerinizde yanınızda olacak bir dost edinebilirsiniz.

19.09.2019 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zor günlerinizde yalnız kalmaktan ve dertlerinizi paylaşamamaktan korkuyorsanız, kötü gün dostu burçları dost edinerek geleceğe yatırım yapabilirsiniz.

AKREP BURCU

Akrep burcu hakkında söylenen olumsuz yorumları bir kenara bırakın. Çünkü onlar kötü gün dostu, yardımsever insanlardır. Akrep burcuyla dost olarak güvenebileceğiniz ve sır paylaşabileceğiniz bir arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kötü gün dostu burçlar

BALIK BURCU

Arkadaşlık konusunda en cana yakın burçlardan olan Balıklar, karşısındakini yargılamak, zorlamak ve incitmez. Dost canlısı yanları ile arkadaşlarının yanında olan Balıklar aynı zamanda yönlendirici özellikleri ile sevdiği insanlara yön verirler.

Kötü gün dostu burçlar

BOĞA BURCU

Sevdiği insanı el üstünde tutan Boğa burcu insanları, sıkı bir sırdaş ve hoşgörülü bir arkadaştır. Sabır konusunda arkadaşlarına karşı oldukça esnek olan Boğalar, sıkmaz, acele etmez, ısrar etmez; yardım eder, saygı duyar.

Kötü gün dostu burçlar

YAY BURCU

Samimiyet ve iyilik timsali Yaylar, derdinizi dinler ve sizin sırdaşınız olur. En sıkıcı anda bile bir eğlence bulup neşenizi yerine getiren Yaylar, risk almayı sevseler de arkadaşlık konusunda sıfır risk ilkesiyle hareket ederler.

Kötü gün dostu burçlar

Son Dakika Kadın Kötü gün dostu burçlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement