Markaf​oni'de​ 70'e Varan İndirim - Son Dakika
Kadın

Markaf​oni'de​ 70'e Varan İndirim

Markaf​oni\'de​ 70\'e Varan İndirim

En iyi tasarımcılarına ait ünlü markaların ayakkabı ve aksesuar ürünlerini %70'e varan indirimlerle sunuyor.

11.10.2011 20:47  Güncelleme: 09:20

Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni, seçkin moda markalarına ait ürünler sunduğu kampanyalarına son hız devam ediyor. Kampanya kapsamında markafoni'de Sergio Rossi, Dries Van Noten, Givenchy, Bruno Frisoni, Alexander Wang, Moschino, Nicholas Kirkwood, Pierre Hardy, Roger Vivier, YSL, Marc Jacobs, Giuseppe Zanotti, Marni, Lanvin, Jimmy Choo, Joie, Brian Atwood, N.D.C, Valentino, Oscar Dela Renta, Erickson Beamon, Alex&Chloe ve Kara Ross markalarına ait ürünler %70'e varan indirimlerle sunuluyor.

markafoni, ünlü tasarımcıların özel tasarım ürünlerine yer verdiği kampanyalarıyla fark yaratıyor. Şu ana kadar Ece Sükan, Bahar Korçan, Selim Baklacı, Özlem Süer, Ümit Ünal, Deniz Kaprol, Özgür Masur ve Zeynep Erdoğan gibi ünlü tasarımcıların ürünleri de www.markafoni.com'da yer aldı. Ayrıca markafoni stil sahibi ünlülerle işbirliği yaparak üyelerine sevdikleri bir ünlünün üzerinde görüp beğendikleri bir kıyafete avantajlı fiyatlarla sahip olma fırsatı veriyor.

Şu ana kadar Ünlüler Kampanyası kapsamında Eda Taşpınar- Bora Kozanoğlu, Hande Ataizi, Ivana Sert, Tuba Ünsal, Tülin Şahin, Burcu Esmersoy- Fırat Çelik, Ebru Şallı, Arda Turan- Sinem Kobal ve Tuğçe Kazaz gibi ünlüler yer aldı.

2010'dan beri Istanbul Fashion Week'in Online Fashion Sponsorluğunu üstlenen ve desteğine 2012'de de devam edecek olan markafoni, renkli kampanyaları ve sponsorluklarıyla moda ve yaşam tarzı sunmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Markaf​oni'de​ 70'e Varan İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement