Mudo Concept 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Mudo Concept 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Mudo Concept 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Mudo Concept’in sınırsız dünyasında her stile ve tarza uygun ürünlerle yaşam alanlarınızda fark yaratmak için sizleri en yakın mağazamıza bekliyoruz.

27.09.2012 16:30

Evlerinizdeki şıklığı ve canlılığı her köşesinde sizlere hissettiren Mudo Concept, 2012-2013 sonbahar kış sezonunda her zevke seslenen çarpıcı ürünleri ile yaşam alanlarınızı vazgeçemeyeceğiniz en özel mekanlara dönüştürmeye devam ediyor.

Mudo Concept'in 2012-2013 sonbahar kış sezonunda ahşabın şık ve asil görünümünü simgeleyen orta sehpalar, özel detaylarla zenginleştirilmiş ürünler özgün stilleri ile dikkat çekiyor. Global dekorasyon trendlerini yansıtan seçenekler arasında; koyu renklerde ve metal ürünlerle birleştirilen endüstriyel tarzda mobilya ve aydınlatmalar yer alıyor.

Yeni sezonda ön plana çıkan, ince ve çapraz ayaklara sahip ahşap masa ve sandalyeler, İskandinav stilini yansıtan koltuklar ve pufların yanı sıra yeni sezonun yükselen trendleri arasında metal-deri sandıklı işlevsel sehpalar da el işçilikleriyle dikkat çekiyor. Bu sezonda renkli çekmeceli konsollar ve sehpalarla Mudo Concept ahşap mobilyada da koleksiyonunu genişletiyor. Genç ve enerjik duruşuyla "Jean" dokunuşlar da sezonun önemli yeniliklerinden. Yeni sezonda klasiğin vazgeçilmezliği yeniliğin enerjisiyle Mudo Concept'te buluşuyor.

Mudo Concept, yaşayan popüler mekanlar yaratmak için bir evde olması gereken tüm detayları düşünüyor. Yeni sezonda oldukça tercih edilen hayvan deseninde kupalar ve tablolar, Country ve modern stilin birleşimini yansıtan abajurlar ve beyazın saflığını ifade eden nevresimlerin yanı sıra hayallerinizi süsleyen daha birçok seçenek sizleri bekliyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Mudo Concept 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement