Soğuğa Karşı El ve Dudak Bakım Ürünleri - Son Dakika
Kadın

Soğuğa Karşı El ve Dudak Bakım Ürünleri

Soğuğa Karşı El ve Dudak Bakım Ürünleri

Havaların soğumaya başladığı bugünlerde, ellerinizin ve dudaklarınızın doğal nemini kaybedip, kurumalarını ve çatlamalarını engelleyecek en özel bakım ürünlerini sizler için seçtik!

11.10.2012 16:30

Bliss High Intensity Hand Cream

Ultra zengin bir el balsamı olan Bliss High Intensity Hand Cream, yağsız olduğu için cildiniz tarafından çok daha kolay emiliyor ve süper bir yumuşatma sağlıyor. Ayrıca tırnak etlerinizi yumuşatırken, sertleşmiş ve çatlakmış cildinizi de düzeltiyor.

Clinique Superbalm Lip Treatment

Bu derinlemesine nemlendiren balsam, dudaklarınıza koruma sağlarken çatlamış dudakları onarıyor ve kaybettiği nemi geri veriyor. Ayrıca cildi kurumaya ve soyulmaya karşı koruyor.

Chanel Hydra Beauty Gel Creme

Hydra Beauty cildi baştan aşağı yenileyen, su döngüsünü koruyan ve arttıran, nemlendirme ve koruma olmak üzere cildin iki temel ihtiyacını karşılayan yepyeni bir cilt bakım serisi. Krem normal cilt tipleri için formüle edilen kadifemsi yapısı ile cilde tazelik hissi vererek rahatlatıyor. Cilde mat bir görünüm kazandırarak, uygulama sonrası makyaj yapabilmesini de sağlayan krem, cildin nemli, yumuşak ve canlı görünümünü saatlerce koruyor.

Neutrogena Lip Moisturizer Dudak Nemlendirici

Her türlü sert hava koşulunda Neutrogena dudak koruyucu dudaklarınızı nemlendiryor, çatlamasını önlüyor. Ayrıca güneş ışınlarının (UVA ve UVB) zararlı etkilerini önlemeye yardımcı olurken, kurumuş ve çatlamış dudakları koruyor, iyileşmesine yardımcı oluyor.

Biotherm Skin Ergetic Non-Stop Anti-Fatigue Moisturizer Antioksidan Gündüz Bakımı

Cildinize sürekli nemlendirme sağlayan Biotherm Skin Ergetic Non-Stop Anti-Fatigue Moisturizer, içeriğindeki acı portakal, üzüm, elma, nar, domates ile cildi iç ve dış saldırılara karşı koruyor. Ayrıca yumuşak ve neme doymuş bir cilt, taze aydınlık görünen bir ten rengi sağlıyor.

Smashbox Lip Treatment SPF 15 Besleyici

Vitamin ve antioksidan içerikli bir dudak bakımı olan Smashbox Lip Treatment SPF 15 Besleyici, dudakları yumuşatmaya ve nemlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca içeriğindeki A, E ve C vitaminleri sayesinde dudakları koruyor, shea yağı, jojoba ve avokado yağı ile nemlendiriyor, aloe ve chamomilele de yatıştırıyor.

Sisley All Day All Year Essential Day Care

ürün ince ve hafif yapılı, yoğun içerikli formülü ile cilt üzerinde hissedilmeyen koruyucu bir tabaka oluşturuyor. İçeriğindeki elma kabuğu, aksöğüt, pirinç ve susam özleri sayesinde cildin serbest radikallere ve kuruluğa karşı korunmasına yardımcı oluyor. Ayrıca Shea yağı, zeytin ve fındık yağları sayesinde cildin yeniden yapılanmasına katkı sağlıyor.

Clarins Baume Hydra Couleur

Yapışkan olmayan dokusu sayesinde Clarins Baume Hydra Couleur, eşsiz bir dudak bakımı sağlıyor. İçeriğindeki pirinç yağı, cildin mikro sirkülasyonunu harekete geçirerek, dudakların rengini zenginleştirirken, naturel çizgi-doldurucu element ve cilt nemi ile temas eden micro-inciler sayesinde de daha dolgun ve pürüzsüz dudaklara sahip olmanızı sağlıyor.

Crème de La Mer The Hand Treatment

Bu olağanüstü bakım ürünü elleri yatıştırıyor, koruyor, en kuru elleri dahi iyileştiriyor. Bu ipeksi formülün içerisinde bulunan La Mer'in akıllı deniz yosunları cilde nemsizliği önleyici bir bariyer oluşturuyor. özel Cilt Aydınlatan Bileşim cildin tonunu ve parlaklığını düzeltiyor, derinlemesine daha sağlıklı bir görünüm sağlıyor.

L'Occitane Ultra Rich Lip Balm

%10 Shea Yağı ile formüle edilmiş olan L'Occitane Ultra Rich Lip Balm dudak balsamı, kuru dudakları koruyor, besliyor, nemlendiriyor ve pürüzsüzleştiriyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Soğuğa Karşı El ve Dudak Bakım Ürünleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement