Tommy Hilfiger 2018 İlkbahar/yaz Elbise Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Tommy Hilfiger 2018 İlkbahar/yaz Elbise Koleksiyonu

Tommy Hilfiger 2018 İlkbahar/yaz Elbise Koleksiyonu

Tommy Hilfiger, güneşin renklerinden ilham alarak hazırladığı 2018 İlkbahar/Yaz Elbise Koleksiyonu’nu moda severlerin beğenisine sunuyor.

27.06.2018 14:15

Tommy Hilfiger, güneşin renklerinden ilham alarak hazırladığı 2018 İlkbahar/Yaz Elbise Koleksiyonu'nu moda severlerin beğenisine sunuyor. Her yaşa ve her tarza hitap eden elbiseler, gardıropların vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Tommy Hilfiger 2018 Yaz Koleksiyonu içinde yer alan koton-keten karışımı elbiseler, sıcak günlerde yaşamı kolaylaştırırken aynı zamanda şıklık vaat ediyor. Bu sezon güneşin renklerinden esinlenen Tommy Hilfiger, modellerinde sarı ve turuncuya ağırlık verirken çeşitli çiçek ve blok renk baskıları da sıkça kullanıyor.

Tommy, kadınların yazı daha rahat bir siluette geçirmesi için renkleri ve modelleriyle bohem detaylardan da ilham alıyor. Macera ve keşif ruhunu koleksiyonlarında başarıyla yansıtan Tommy Hilfiger'ın değişik fitlerde elbiseleri şıklığı ve rahatlığı aynı anda yakalamak isteyen kadınların tercihi oluyor. Bu sezon elbise modellerinde feminen dokunuşlara yer veren Tommy Hilfiger, 'Kolay, hızlı, feminen ve chic' felsefesi ile gündüzden geceye şıklık sunuyor.

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Kadın Tommy Hilfiger 2018 İlkbahar/yaz Elbise Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement