Yaz Sezonu Alışverişi Trendy Aksesuarlar Hediyeli - Son Dakika
Kadın

Yaz Sezonu Alışverişi Trendy Aksesuarlar Hediyeli

Yaz Sezonu Alışverişi Trendy Aksesuarlar Hediyeli

Aksesuar dünyasının trendsetter'ı Zoopa!'nın yaz sezonu 30 Nisan'a kadar hediyeli.

25.04.2012 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zoopa.com.tr adresinden 2012 yaz koleksiyonu ayakkabı ve çantalarından satın alanlar, 40 TL altındaki kolye, cüzdan, şal, küpe, bilezik, cuff ve yüzük gibi geniş bir aksesuar koleksiyonundan istediklerini hediye olarak seçebilecek.

Dünyaca ünlü markalara tasarım yapmış genç bir tasarım ekibinin hayal gücünden çıkan Zoopa!'nın 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu yaza ruhunu veren festivallerden ilham almış 8 ayrı line'dan oluşuyor: Cannes, Woodstock, Sundance, Glastonbury, Oktoberfest, Mardi Gras, Cherry Blossom ve Venedik Karnavalı.

Aksesuar dünyasının trendsetter'ı Zoopa!'nın yaz sezonu 30 Nisan'a kadar hediyeli. Zoopa!'nın "Life is Like a Festival" mottolu 2012 ilkbahar yaz koleksiyonlarından Zoopa.com.tr üzerinden yapılan ayakkabı ve çanta alışverişlerinde, koleksiyondaki aksesuarlardan biri hediye ediliyor. Moda öncüleri, sitede yer alan kolye, cüzdan, şal, küpe, bilezik, cuff ve yüzükten oluşan geniş aksesuar koleksiyonu içinden 40 TL altındaki bir tanesini hediye olarak seçebilecek.

Dünyaca ünlü markalara tasarım yapmış İtalyan, İspanyol ve Türk, üç genç tasarımcının hayal gücünden çıkan Zoopa!'nın 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, yaza ruhunu veren festivallerden ilham almış 8 ayrı line'dan oluşuyor: Cannes, Woodstock, Sundance, Glastonbury, Oktoberfest, Mardi Gras, Cherry Blossom ve Venedik Karnavalı. Zoopa!, dünyanın dört bir yanından derlediği bu festival stilleriyle genç moda öncülerini eğlenceye davet ediyor.

Zoopa! koleksiyonlarını görmek ve sanal mağazadan alışveriş yapmak için www.zoopa.com.tr adresini ziyaret edebilir; Zoopa!'yı www.facebook.com/zoopafashion ve @zoopafashion adreslerinden sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz.

Nerede bulabilirim?

Zoopa!, www.zoopa.com.tr adresli sanal mağazasının yanı sıra İstanbul'da Cevahir YKM, Marmara Forum YKM, Galleria YKM, Bayrampaşa İstanbul Forum YKM, ve Ümraniye YKM mağazaları; Ankara'da Kızılay YKM ve Kentpark YKM mağazaları; İzmir'de Konak YKM mağazası; Mersin'de Forum YKM mağazası ve Adana YKM mağazasında satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Yaz Sezonu Alışverişi Trendy Aksesuarlar Hediyeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement