Yemek Takımlarında Son Trendler! - Son Dakika
Kadın

Yemek Takımlarında Son Trendler!

Yemek Takımlarında Son Trendler!

Eğer sofranızda da şıklığınızdan vazgeçemiyorsanız, sizin için seçtiğimiz dünyaca ünlü markaların yemek takımlarına bir göz atmalısınız!

18.05.2012 15:00  Güncelleme: 15:33

Villeroy & Boch

Porselen yemek takımı denildiğinde hele bir de söz konusu şıklık olduğunda akla ilk gelen markalardan biri; Villeroy & Boch. Markanın en önemli özelliklerinden biri ise, ağır işçiliğine rağmen ürünleri mikro dalga fırınlarda kullanılabiliyor.

Vera Wang

ünlü moda markası Vera Wang, kıyafet tasarımlarındaki zarafeti yemek takımlarına da taşımış. Eğer siz de misafirlerinizle geçireceğiniz eşsiz dakikaları unutulmaz kılmak istiyorsanız Vera Wang'in yemek takımı tasarımlarını mutlaka görmelisiniz.

Lenox

İnci kadar zarif ve kusursuz yemek takımlarında, kaliteyi ve şıklığı buluşturan Lenox, tasarımlarında kullandığı el işçiliğiyle de kadınların vazgeçilmez markaları arasında yer alıyor. Ayrıca Lenox'un ürünleri bulaşık makinesine girme özelliğiyle de hayatınızı kolaylaştırıyor.

Versace

Gösterişi ve kaliteyi seven kadınların vazgeçilmezi olan Versace, yemek takımlarında da oldukça iddialı. Altın ve gümüş kaplama tasarımlarıyla dünle günü birleştiren ünlü markanın yemek takımları aklınızı başınızdan alacak kadar da büyüleyici.

Rosenthal

Rosenthal'in Studio serisi, yemek takımı almayı düşünüyorsanız, mutlaka görmeniz gereken ürünler arasında. özellikle markanın 30. yılına özel tasarladığı Suomi modeli neredeyse bir klasik haline geldi. Markanın ufak detaylara hayat verdiği porselen yemek takımlarını gördüğünüzde, sizin de mutlaka bir Rosenthal yemek takımına sahip olmakisteyeceksiniz.

Christofle

Birbirinden güzel tasarımlarının arasında Christofle'ın öne çıkan Malmaison serisi ilhamını Fransa'nın ihtişamlı tarihinden alan koleksiyon, adını da Napolean ve Josephine'in yaşadığı "ChAteau de Malmaison"dan almış.

Bernardaud

Zamansız tasarımlarıyla ünlü olan Bernardaud, klasikleşen tasarımlarıyla kadınların en çok beğendiği yemek takımı markalarından bir diğeri. Altın kaplama detaylara hayat verdiği desenleriyle görenleri kendine hayran bırakan marka, sadeliği ve şıklığı sizin için bir araya getiriyor.

Wedgwood

Rönesans akımını yemek takımlarına taşıyan Wedwood, asaleti ve şıklığı muhteşem bir biçimde bir araya getirmiş. Bulaşık makinesinde yıkayabileceğiniz bu eşsiz ürünlerle hazırlayacağınız sofralarda sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşayacaksınız!

Armani

Parfümden giyime birçok ürünüyle dünyanın her yerinde öne çıkan markalardan bir diğeri olan Armani, hazırladığı şık ve sade yemek takımlarıyla da büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Hermes

Dünyaca ünlü birçok ünlü ismin söz konusu moda olduğunda vazgeçilmezi olan Hermes, birbirinden farklı ve şık yemek takımlarıyla kadınların sofralarında da en çok tercih ettiği markalar arasında.

Herend

Osmanlı sanatı uzmanı Serdar Gülgün'ün, Osmanlı motifleri taşıyan özel bir koleksiyonuna imza attığı Herend, yaklaşık 200 yıllık porselen geçmişle, sektörün en köklü ve beğenilen isimleri arasında.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Yemek Takımlarında Son Trendler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement