Erol Köse, Kayahan'dan Bahsederken 'Rahmetli' Dedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erol Köse, Kayahan'dan Bahsederken 'Rahmetli' Dedi

02.04.2015 13:32

Ünlü yapımcı Erol Köse'nin katıldığı televizyon programında Kayahan'dan bahsederken 'Rahmetli' ifadesini kullanması ekran başındakileri şaşkına uğrattı.

64 yaşındaki sanatçı Kayahan, 1990 yılında 6 ay ömür biçilmesine rağmen dört ameliyat ve radyoterapi tedavisi sonucunda kanser hastalığını yenmeyi başarmıştı. Kayahan, geçen hafta 2001 yılında da aynı yerden nükseden kanser hastalığından yeniden tedavi görmeye başlamıştı.

Bir televizyon kanalında programa katılan Erol köse, Mustafa Topaloğlu'nun şarkısı 'Oy Oy Eminem'i anlatırken hala hayatta olan ve kanserle mücadele eden Kayahan için 'rahmetli' ifadesini kullandı.

KAYAHAN İÇİN 'RAHMETLİ' DEDİ

Şarkının yapımında Kayahan'ın olduğunu söyleyen Köse "Mustafa Topaloğlu'nu ilk defa nerden duyduk Oy Oy Eminem'den. Çünkü orkestrasyonunda Kayahan vardı. Rahmetli ustaya buradan acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Daha önce bu hastalığı 2 kere yenen Kayahan, hastanede yaşam mücadelesi verirken, Erol Köse'nin bu gafı Kayahan'ın hayranlarını üzdü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç Erol Köse, Kayahan'dan Bahsederken 'Rahmetli' Dedi - Son Dakika


Advertisement